Πώς συνδυάζονται άψογα τα sneakers με ένα κοστούμι;

Αν είσαι ακόμα της άποψης πως αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται, καιρός να αναθεωρήσεις.

Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια από την εμφάνιση αυτού του κάποτε ασυνδυάστου συνδυασμού και το να κάτσουμε να συζητήσουμε για το αν μπορείς να συνδυάσεις αθλητικό παπούτσι με σακάκι είναι μάλλον άκαιρο και έχει εξαντληθεί. Το ζήτημα είναι το ποια παπούτσια θα διαλέξεις, ποιο παντελόνι και ποιο σακάκι. 

 

 

Δεν είναι κάποιος άλυτος γρίφος ή γόρδιος δεσμός κι ας φοβίζει πολλούς. το μυστικό είναι στη σύγκλιση μεταξύ των δύο στυλ. Όσο πιο σπορ είναι το κοστούμι και όσο πιο κλασικά τα sneakers τόσο πιο εύκολο είναι να τα παντρέψεις μεταξύ τους.

Αν στόχος σου να το τολμήσεις με ένα two piece suit διάλεξε ένα μονόχρωμο κατά προτίμηση και κάτι όχι πολύ φανταχτερό. Τα μαλακά και αφοδράριστα blazer είναι τα ιδανικά στον τομέα του σακακιού στην περίπτωση που θες να το «σπάσεις».

Ταίριαξε ένα κομψό παντελόνι chino από κάτω σε στενή γραμμή για να υπογραμμίσεις τον σπορ χαρακτήρα του συνδυασμού. 

 

 

Μείνε μακριά από jeans με έντονα ξεβάμματα και σκισίματα, γενικά να τα αποφεύγεις, και διάλεξε ένα σκούρο στην περίπτωση που δεν θες υφασμάτινο παντελόνι. Στα παπούτσια ο κανόνας είναι όσο πιο κλασικό, τόσο πιο κατάλληλο για την περίσταση. Δηλαδή μείνε μακριά από high tech παπούτσια για τρέξιμο με φλουό ανακλαστικές λεπτομέρειες, διαστημικό σχεδιασμό και εξωτικά υλικά.

Πάνινα και δερμάτινα αθλητικά σε απλές γραμμές και φυσιολογικά χρώματα πρέπει να είναι η επιλογή σου με  κύριες υποψηφιότητες τα Stan Smith, τα All Star και τα Vans να είναι τα πλέον κατάλληλα.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved