Τι να θυμάσαι όταν αγοράζεις jeans

Μικρός οδηγός πριν τα φθινοπωρινά ψώνια.

Ήρθε η ώρα να ρίξεις λίγα λεφτά παραπάνω. Να πάρεις ένα τζινάκι που θα σου μείνει και που θα αντέξει στο χρόνο για τις επιλογές σου σε μπλούζες και t-shirts. Πρέπει όμως να θυμάσαι και τρεις βασικούς κανόνες.

1. Τα jeans ανοίγουν  πάντα

Που σημαίνει ότι χρειάζεται να το πάρεις λίγο πιο στενό απ’ ότι ήδη το φοράς. Διαφορετικά θ’ ανοίξει τόσο πολύ που θα επιπλέεις μέσα. Δεν πρέπει να είναι ασφυκτικά στενό, απλά να σου «κλείνει» σφιχτά τη μέση. Μην ανησυχείς, ανοίγει κάθε φορά που το φοράς.

2. Προσοχή στο μπατζάκι

Το μάκρος είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι του παντελονιού. Παρότι μπορείς να το πας σε ράφτη για να διορθώσεις την κατάσταση, είναι κρίμα το παίδεμα. Το μπατζάκι πρέπει να τελειώνει λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Διαφορετικά θα νομίζουν όλοι πως έχεις κόλλημα να δείχνεις τις κάλτσες σου.

3. Την γραμμή να τσεκάρεις

Ανάλογα την γραμμή πάνε και τα νούμερα. Σε μία regular γραμμή θα ακολουθήσεις την πρώτη συμβουλή. Αν όμως η γραμμή είναι για παράδειγμα slim fit, θα χρειαστείς μεγαλύτερο νούμερο. Να κοιτάς πάντα την γραμμή για να μην τρέχεις για αλλαγές τα Σαββατοκύριακα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved