Το Tag Heuer Aquaracer Night Diver που θα έπρεπε να φοράει ο James Bond

Θυμάστε το ρολόι που φορούσε ο Timothy Dalton στο The Living Daylights; Η Tag Heuer δεν το ξέχασε ποτέ.

Η προσέγγιση που επιφύλαξε ο Timothy Dalton στον 007 έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως απλά μπροστά από την εποχή της. Παρά το γεγονός ότι γύρισε μόνο δύο ταινίες, ήταν αρκετές για να δώσει ένα διαφορετικό twist στον Βρετανό πράκτορα, πιο σκοτεινό και γι’αυτό πιο ρεαλιστικό. Σκοτεινό ήταν και το ρολόι του και αυτός είναι ο λόγος που ελάχιστοι το θυμούνται ακόμα. 

To Tag Heuer του Timothy Dalton είχε μια πολύ 80s μαύρη ματ επίστρωση σε κάσα και μπρασελέ και το λευκό καντράν υπογράμμιζε την αυστηρά χρηστική του ταυτότητα. Ένα τόσο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων ρολόι άξιζε σίγουρα ένα remake και η πρεμιέρα του No Time to Die ήταν η καλύτερη αφορμή. 

 

 

Η Tag Heuer ανανέωσε πρόσφατα ολόκληρη τη σειρά Aquaracer προσθέτοντας μια σοβαρή εναλλακτική στις κλασικές επιλογές καταδυτικών ρολογιών βάζοντας τη χρηστικότητα πολύ ψηλά. Ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές είναι και αυτή η Night Diver.

 

 

Ενώ ο χρωματικός του συνδυασμός αντλεί έμπνευση από τα 80s δεν υπάρχει τίποτα το νοσταλγικό στην εμφάνισή του. Η άσπρη κάσα, η οποία φωσφορίζει ολόκληρη όπως τότε, παραμένει ολόλευκη κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς αυτό το υποκίτρινο/υποπράσινο χαρακτηριστικό των παλιών καταδυτικών και η μαύρη ματ εμφάνισή του μόνο με φτηνή και πλαστική δεν μοιάζει.

 

 

Για να αποφύγει τη φτηνιάρικη αίσθηση στην αφή έχει επιστρατεύσει την κεραμική τεχνολογία, μια τάση η οποία στην ματ ή σατινέ μορφή της κατακτά ολοένα και μεγαλύτερο κοινό στην υψηλή ωρολογοποιία εκτοπίζοντας τα πατροπαράδοτα μέταλλα.

Ένα επώνυμο ελβετικό καταδυτικό που δεν είναι καθόλου ρετρό και κοστίζει τα μισά σε σχέση με ένα αντίστοιχων δυνατοτήτων Omega και το ⅓ σε σχέση με ένα Submariner φαίνεται πως ανακατεύει για τα καλά την τράπουλα στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία ρολογιών. Τι λέτε; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved