Γιατί το μαύρο κουστούμι πρέπει να παραμείνει στην ντουλάπα του άνδρα;

Ένα διαχρονικό ρούχο που πρέπει να βγει από την vintage αφάνεια.

Το κουστούμι είναι πραγματικά η αρχή και το τέλος σ΄ ένα ανδρικό ντύσιμο. Είναι η ιστορία του άνδρα, χωρίς αυτό το ρούχο ο άνδρας θα ήταν κάτι πολύ λιγότερο από ότι τον ξέρουμε σήμερα. Το κουστούμι είναι η αρχοντιά του.

Γιατί πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου ένα κουστούμι;

Είναι κάτι που πρέπει να κατέχει ο καθένας γιατί είναι κάτι που τραβάει την προσοχή, ενώ ταυτόχρονα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Είναι ένα ρούχο που μένει για πάντα στις συνειδήσεις της μόδας και σίγουρα θα είναι ένα αιώνιο σημείο στο στυλ.

 

 

Ακόμα κι αν είστε ο ορισμός του τύπου που λέει «δεν είμαι εγώ για κοστούμι», θα υπάρξουν περιπτώσεις όπως σε γάμους, συνεντεύξεις εργασίας και άλλες επίσημες περιστάσεις όπου θα πρέπει να φορέσετε κοστούμι. Το κουστούμι είναι μία από τις βασικές στιγμές του άνδρα που αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό του.

 

 
 

Γιατί το μαύρο κουστούμι είναι cult;

Συγκεκριμένα όμως το μαύρο κουστούμι είναι άλλο θέμα. Το είδαμε για πρώτη φορά καθώς παρακολουθούσαμε εκείνη την τρομερή ταινία του Ταραντίνο το Reservoir Dogs. Το μαύρο κουστούμι πλέον μπορεί να θεωρείται εντελώς ξεπερασμένο από την άλλη όμως εμείς πρέπει να το σώσουμε από την αφάνεια του γιατί αυτό του αξίζει.

 

 
 

Το μαύρο κουστούμι είναι ένα ρούχο που θα δηλώνει για πάντα την απλότητα αλλά την ίδια στιγμή την πολυπλοκότητα του άνδρα. Είναι ένα ρούχο ταμπέλα. Ένα ρούχο που αγαπάει τον άνδρα.

 

 

 Γιατί το μαύρο κουστούμι είναι vintage;

Τι συμβαίνει όμως με αυτό το ρούχο; Όταν ένας κανονικός άνθρωπος κάθεται και βάζει ένα μαύρο πουκάμισο, εναποθέτει όλες τις ελπίδες του σ’ αυτό. Το vintage αίσθημα που αφήνει είναι κάτι δύσκολο να χωνέψει ο καθένας μας. από την άλλη η διαχρονικότητα του μαύρου κουστουμιού είναι κάτι το εκπληκτικό.

Σε αντίθεση με τα πουκάμισα σε ανοικτό χρώμα, τα σκούρα πιστεύει πως ταιριάζουν σε επίσημες ή έστω εορταστικές περιστάσεις. Όπως και να το κάνουμε το μαύρο κουστούμι είναι πιο ροκ και πιο δυνατό.

Δες εδώ μερικές στιγμές από το σινεμά όπου το μαύρο κουστούμι έγινε θεσμός:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved