Overshirt: Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για ένα ελαφρύ μπουφάν

Πρέπει να το βάλεις στη ντουλάπα σου καθώς τώρα είναι η εποχή.

Το φθινόπωρο είναι μία εποχή που πρέπει να ντύνεσαι λίγο πιο βαριά από το καλοκαίρι. Τις νύχτες κάνει λίγο παραπάνω κρύο κι έτσι το να είσαι με το κοντομάνικο δεν είναι ότι καλύτερο.

 

 

Τα ανδρικά μπουφάν φοριούνται το φθινόπωρο και τον χειμώνα για να σε κρατάει ζεστό όταν έχει κρύο. Η ιδιότητες που έχουν όμως είναι περισσότερες καθώς μπορούν να σε προστατέψουν από βροχή, αέρα και χιόνι. Επίσης, ένα κομψό μπουφάν θα δώσει στο σύνολό σου μια πολύ όμορφη νότα.

 

 
 

Εμείς εδώ όμως θα μιλήσουμε για τα πιο ελαφριά μπουφάν τα λεγόμενα και overshirts. 

Είναι μια πολύ καλή και ιδιαίτερα πρακτική λύση. Μπορείς να τις φοράς στις καθημερινές σου δραστηριότητες, έχoυν κουκούλα σε περίπτωση βροχής και μπορείς να βρεις κάποιες πολύ στιλάτες επιλογές. Τα υλικά που είναι φτιαγμένες είναι πολλά, έτσι μπορείς να αποφασίσεις εσύ τι σε βολεύει και μέχρι ποια τιμή θέλεις να φτάσεις.

 

 
 

Φυσικά δεν είναι εύκολο να διαλέξεις κάποιο, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Όλοι μας χρειαζόμαστε συμβουλές όταν πρόκειται να διαλέξουμε ένα αντικείμενο ανάμεσα σε τόσα. Σου έχουμε κάποια μπουφάν που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου για να μπορείς να συνδυάσεις όλα σου τα ρούχα.

Μαζέψαμε μερικά από τα πιο στυλάτα πουκάμισα και μπουφάν για το φθινόπωρο που έχει ήδη μπει στις ζωές μας.

Δες εδώ τι διαλέξαμε για σένα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved