Jackass: Έχουν ξοδέψει πάνω από 24 εκ. δολάρια σε ιατρικά έξοδα

Αν πονάτε κι εσείς βλέποντας τις περιπέτειες του Johnny Knoxville και της παρέας του, πού να δείτε και πόσα έχουν φάει στους γιατρούς. 

Πολύ σύντομα πρόκειται να δούμε την τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία των Jackass με την οποία αναμένεται να κλείσει ένας κύκλος 20 χρόνων γεμάτων από καφρίλες, πόνο και χαβαλέ. Σήμερα θα εστιάσουμε στον πόνο και κυρίως στις συνέπειές του που δεν είχαμε την τύχη, ευτυχώς, να δούμε επί της οθόνης. Κάθε τραυματισμός, κάθε σπασμένο κόκαλο, κάθε δάγκωμα που υπέστη η ομάδα του Johnny Knoxville είχε μακρά περίοδο αποθεραπείας και έναν τσουχτερό λογαριασμό σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

 

 

Το ακριβές κόστος των απερίσκεπτων και αυτοδίδακτων κασκαντέρ επιχείρησε να προσδιορίσει τη Noval Legal Funding, το οποίο μπορεί από μόνο του να προκαλέσει εγκεφαλικό ή ισχαιμικό επεισόδιο και να βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στον φουσκωμένο λογαριασμό. Στη λίστα αναφέρεται αναλυτικά το κόστος της θεραπείας κάθε περιστατικού κι αν σας κάνει εντύπωση το πόσο ακριβό είναι, να ευχαριστείται τον εαυτό σας που ζείτε σε ευρωπαϊκή χώρα με σύστημα περίθαλψης και όχι στην Αμερική που έχει λίγο χειρότερες παροχές υγείας από την υποσαχάρια Αφρική.

 

 

Στην προσπάθειά τους να μετρήσουν πόσοι τραυματισμού προήλθαν για τα γυρίσματα κάθε ταινίας και επεισοδίου των Jackass, οι υπεύθυνοι της έρευνας μέτρησαν 79 περιστατικά τραυματισμού και για τα 6 μέλη της θεοπάλαβης παρέας. Μεταξύ αυτών υπήρξαν 28 σπασμένα κόκαλα, 36 κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και φυσικά ένα δάγκωμα από αλιγάτορα. 

 

 

Το συνολικό κόστος των τραυματισμών είναι 24.263.000 δολάρια, όμως το πραγματικό κόστος μπορεί να είναι ακόμα και το διπλάσιο. Βλέπετε, οι 79 τραυαμτισμοί είναι μόνο όσοι είδαμε σε κάποια ταινία ή επεισόδιο και δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα έχουν συμβεί στα παρασκήνια, στις σκηνές που κόπηκαν κλπ. 

 

 

Στην κορυφή των ιατρικών εξόδων βρίσκεται η εγκεφαλική αιμορραγία του Johnny Knoxville στα γυρίσματα για το Jackass Forever με 2,5 εκ. δολάρια. Ακολουθεί το σπασμένο κρανίο του Steve-O με 1,75 εκ και ο σπασμένος λαιμός του Dave England με 1,5 εκ.

Ο Knoxville βρίσκεται και στην κορυφή των συνολικών εξόδων, αφού ξόδεψε συνολικά 4 εκ δολάρια μόνο για τις 16 φορές που χτύπησε το κεφάλι του. Στις gallery θα δείτε τις πιο επώδυνες στην τσέπη θεραπείες των Jackass.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved