Εσύ έχεις μάθει πως φοράνε σωστά το καλοκαιρινό πουκάμισο;

Μερικές συμβουλές για να μην μοιάζεις πάντα σαν Χαβανέζος.

Ναι το πουκάμισο είναι τέχνη ανδρική που πρέπει όλοι μας να την γνωρίζουμε απέξω κι ανακατωτά. Το καλό πουκάμισο δεν είναι μόνο για τους δικηγόρους και τους λογιστές. Πλέον μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, ανεξαρτήτως εποχής, και από όλους τους άντρες.

Επίσης το καλοκαιρινό πουκάμισο δεν σημαίνει μόνο χαβανέζικα σχέδια. Υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω και όλες αξίζουν την προσοχή σου. Το καλοκαίρι είναι μία εξαιρετική περίοδος για να βάλεις ένα όμορφο πουκάμισο.

 

 
 

Δεν πρέπει να το φορτώνεις το ντύσιμο σου με πολλά πολλά. Η απλότητα είναι το παν εδώ και το καλοκαίρι κραυγάζει απλότητα. Το καλοκαιρινό πουκάμισο είναι το ρούχο που πραγματικά χρειάζεσαι διότι μπαίνει ακόμη και με ένα απλό μαγιό ή σορτσάκι.

Το καλοκαιρινό πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί ακόμη και με όλα τα παπούτσια σου, δεν είναι ανάγκη επειδή φοράς πουκάμισο σώνει και ντε να βάλεις τα πιο επίσημα παπούτσια που έχεις στη ντουλάπα. Το καλοκαιρινό πουκάμισο πάει με όλα και συμφέρει.

 

 
 

Το ανδρικό πουκάμισο μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ειδικά το καλοκαίρι όπου οι επιλογές σε χρώματα και σχέδια είναι περισσότερες. Βέβαια, μπορείς να παίξεις και με τα υφάσματα, να δοκιμάσεις δηλαδή και ανδρικά πουκάμισα σε λινό ή σατέν ύφασμα για αλλαγή. Όπως και να ‘χει, πρέπει να το συνδυάσεις και σωστά ώστε να αναδειχθεί όπως πρέπει.

Δες εδώ μερικά από τα πιο όμορφα καλοκαιρινά πουκάμισα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved