Δώσε στα μαλλιά σου τη φροντίδα που χρειάζονται το καλοκαίρι

Με ολόκληρο το σώμα σου να δυσφορεί, συχνά παραμελείς τα μαλλιά σου.

Άσχετα από το αν συγκαταλέγεσαι στους χειμωνάκηδες ή στους καλοκαιράκηδες, πρέπει να αντιμετωπίζεις την κάθε εποχή με τη σοβαρότητα που της αξίζει. Πολλές φορές υπάρχει η τάση όσοι μισούν το καλοκαίρι να φροντίζουν καλύτερα τον εαυτό τους αυτή την εποχή και ίσως έχεις να μάθεις κάτι κι εσύ, που αγαπάς το καλοκαίρι σαν ανέμελος μαθητής δημοτικού. 

 

 

Ενώ όλοι ξέρουν ότι πρέπει να πίνουν περισσότερο νερό, να τρώνε ελαφρά και ότι το αντηλιακό δεν είναι πια μόνο για την παραλία, τα μαλλιά δεν λαμβάνουν ακόμα την προσοχή που τους αξίζει. Η ηλιακή ακτινοβολία, η ζέστη και το αλάτι ταλαιπωρούν αφάνταστα τα μαλλιά αυτούς τους μήνες και οφείλεις να κάνεις μερικά πράγματα γι’αυτά, αν θες να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο από Σεπτέμβρη. 

 

 

Είναι δύσκολο να συνδυάσεις την ανεμελιά του καλοκαιριού με την προσωπική φροντίδα, όμως δεν είναι ένας ακατόρθωτος συνδυασμός. Πολλά από αυτά που μπορείς να κάνεις για την υγεία των μαλλιών σου δεν είναι κομμάτι καθημερινής ρουτίνας. Μάλιστα μερικά από αυτά που κάνεις τον χειμώνα δεν χρειάζονται το καλοκαίρι κι έτσι έχεις ευκολότερο έργο. Στις φωτογραφίες πιο πάνω θα δεις όλα τα χρήσιμα tips.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved