Jason Sudeikis: Ο άντρας που πήρε Χρυσή Σφαίρα φορώντας tie-dye φούτερ

Θα αρχίσουμε σίγουρα με το «μα καλά, πόσο cool είναι αυτός ο τύπος»;

Στην πιο βαρετή, virtual τελετή απονομής βραβείων που έχουμε δει ποτέ, σε αυτή των Χρυσών Σφαιρών πριν από 2 ημέρες, εκεί κατά τις έξι τα ξημερώματα εμφανίστηκε στην οθόνη μας ο Jason Sudeikis, ο νικητής στην κατηγορία «Καλύτερης ανδρικής ερμηνείας σε κωμωδία ή μιούζικαλ» για τον ρόλο του στο «Ted Lasso». Αυτομάτως ξυπνήσαμε. Αυτό ο «θεούλης» ευχαρίστησε για τη νίκη του από το σαλόνι του σπιτιού (όπως και όλοι οι άλλοι θα μας πεις) φορώντας όμως κάτι εξαιρετικά διαφορετικό: ένα tie-dye φούτερ με κουκούλα! Σαν να είχε πάρει μόλις δέκα κάμψεις και να σηκώθηκε από το πάτωμα για να προσθέσει ένα βραβείο στη συλλογή του.

Στο Twitter έγραψαν πως η εμφάνιση αυτή ήταν έμμεσο promo στο γυμναστήριο που διατηρεί η αδερφή του. Άλλοι είπαν πως ήταν ένδειξη κατάθλιψης μετά τον οριστικό χωρισμό του με την Olivia Wilde και το γεγονός πως εκείνη προχώρησε ήδη τη ζωή της συνάπτοντας σχέση με τον Ηarry Styles. Eμείς θα πούμε απλά πως αυτός ο τύπος που έχει φορέσει αμέτρητα tuxedos σε κόκκινα χαλιά -δες στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις- είναι τόσο cool που δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του και να εναρμονιστεί με το cozy περιβάλλον αυτών των νέων, κάπως «άβολων» τελετών.

jason sudeikis 9
Mε την πρώην σύντροφό του, Olivia Wilde, IFP Gotham Awards το 2019

Γιατί μεταξύ μας, τι μας φαίνεται πιο ρεαλιστικό, πιο λογικό στο μάτι; Να βλέπουμε την Anya Taylor Joy με μία Οσκαρική Dior τουαλέτα να κάθεται στον καναπέ της ή τον Jason να ευχαριστεί και να χαμογελάει μέσα στο hoodie του; To δεύτερο θα σου πούμε με σιγουριά και θα το τεκμηριώσουμε με βάση των αντισυμβατικό χαρακτήρα του 45χρονου ηθοποιού από την Virginia των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος παλαιότερα στο GQ ήταν μανιώδης συλλέκτης sneakers, ενώ στη στήλη «Man of Style» του αμερικανικού InStyle είχε πει πως «μπορεί να ζει μόνο φορώντας ένα ζευγάρι jean, αλλά για ένα περίεργο λόγο ο πατέρας του τον έχει μάθει να ντύνεται καλά όταν πρόκειται να τον δουν και άλλοι».

Έτσι δημιουργήθηκε ένα στυλιστικό υβρίδιο που κινείται με ευκολία ανάμεσα στις sporty εμφανίσεις και στα red carpet looks, που φοράει old school αθλητικά μπουφάν αλλά και hippie πουλόβερ (τα πειστήρια υπάρχουν στην παρακάτω gallery) που δείχνει τη σοφιστικέ πλευρά του με ένα απλό μπλε πουκάμισο και τη σοβαρή του με ένα τρίκουμπο κοστούμι. Ο Jason Sudeikis έχει τις βάσεις για να χαράξει το δικό του ενδυματολογικό δρόμο, οπότε αν αποφάσισε πως φέτος ήταν η στιγμή να αποδομήσει όλα τα red carpet looks μέσα από το φουτεράκι του, έχει τον απόλυτο σεβασμό μας!
Δες επίσης: Tα λευκά Τ-Shirts είναι ό,τι πιο συνηθισμένο & ταυτόχρονα ό,τι πιο χρήσιμο μπορείς να έχεις



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved