Τα λευκά Τ-Shirts είναι ό,τι πιο συνηθισμένο & ταυτόχρονα ό,τι πιο χρήσιμο μπορείς να έχεις

Όσα άσπρα μπλουζάκια και να έχεις στην ντουλάπα σου πάντα θες ένα ακόμη με καλύτερη εφαρμογή.

Aπό τον James Dean στον «Eπαναστάτη Χωρίς Αιτία», μέχρι τον Marlon Brando στο «Λεωφορείο: Ο Πόθος», δεν υπάρχει εμβληματικός, Αμερικάνος ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 1950 που να μην έχει γυρίσει σκηνές φορώντας μόνο το λευκό μπλουζάκι του. Την πιο macho και ταυτόχρονα απλή «στολή» που θα μπορούσε ποτέ να σκεφτεί ενδυματολόγος για να εκφράσει μία πρωτόγονη αρρενωπότητα. Η ένταση του πλάνου μεταφέρεται στο πρόσωπο και τα μπράτσα του ήρωα κάνοντας το άσπρο T-Shirt του καμβά για να ζωγραφίσει τις εκφραστικές λεπτομέρειες του ρόλου του. Το ρούχο είναι ο δευτεραγωνιστής σε αυτό το πλάνο, αλλά αν δεν ήταν το συγκεκριμένο κομμάτι ίσως σε κανένα δεν έμενε τόσο βαθιά χαραγμένος στη μνήμη ο «πρώτος ρόλος».


marlon brando


Κάπως αντίστοιχα με τον κινηματογράφο, το λευκό T-Shirt λειτουργεί και στην πραγματική ζωή. Το φοράς μέσα από τη πλεκτή σου ζακέτα, το φούτερ με φερμουάρ που έχει λιώσει στην καραντίνα αλλά και μέσα από το αγαπημένο σου blazer (όταν κάποια στιγμή χρειαστέι να το ξαναφορέσεις). Αλλά, φυσικά, το φοράς και μόνο του με jean, φόρμα, chinos, με κοτλέ παντελόνι τον χειμώνα και φαρδιά βερμούδα το καλοκαίρι. Το άσπρο μπλουζάκι -με logos ή χωρίς- είναι για την γκαρνταρόμπα σου ό,τι το αλατοπίπερο για την κουζίνα: δεν το «νιώθεις» έντονα στη γεύση, αλλά είσαι σίγουρος ότι χωρίς αυτό δεν θα τρωγόταν κανένα φαγητό.

Και το ότι είναι τόσο απαραίτητο κομμάτι για κάθε ντύσιμο, επίσημο ή casual, μας κάνει να σκεφτούμε πρακτικά και να πούμε πως «όσα και αν έχεις πάντα θα θες άλλον ένα». Αυτό που θα έχει το «σωστό» μήκος, την καλύτερη ποιότητα, το πιο έξυπνο ή cool logo. Αυτό που θα συμπληρώσει τη συλλογή σου… μέχρι να βρεθεί το επόμενου που θα θες να αποκτήσεις. Αυτό που θα σε κάνει να νιώθει λίγο Marlon Brando στην τοποθεσία Παγκράτι και θα κάνει το homewear σου λιγότερο «φοιτητικό» και περισσότερο sexy. Γι’ αυτό διάλεξε ποιο από τα παρακάτω που υπάρχουν στη «Λίστα» μας σου ταιριάζουν και κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου… έστω και αν πιστεύεις πως «το έχεις ήδη».

Δες επίσης: Man Of Duty: Τα comfort suits είναι τόσο άνετα που τα φοράς και μέσα στο σπίτι



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved