The List: Τα T-Shirts είναι πάντα μία καλή ιδέα (και τον χειμώνα)

Ένα λευκό μπλουζάκι και ένα Levi's 501 χρειάζεσαι και «θα βγει και φέτος η χρονιά».

Δεν χρειάζεται να έχει θερμοκρασία σώματος αντίστοιχη με του «Jacob Black» στο «Twilight» για να φοράς κοντομάνικα μπλουζάκια τον χειμώνα. Κοινώς δεν χρειάζεται να μεταμορφώνεσαι σε λύκο και να κυνηγάς βρικόλακες. Τα T-Shirts μπορούν να τα φορέσουν και αγόρια με λιγότερο υπερφυσικά χαρακτηριστικά και να μην δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου και σίγουρα όχι εκτός καιρού Ιανουάριο μήνα. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο εξαιτίας της διαχρονικότητας της γραμμής του, όχι μόνο επειδή ορίζουν το coolness από το 1955 που τα φόρεσε ο James Dean στο «Επαναστάτης χωρίς αιτία» αλλά και επειδή είναι τόσο πολυχρηστικά που μπορούν να φορεθούν μέσα από οτιδήποτε άλλο έχεις στην ντουλάπα σου.

Ένα logo T-shirt είναι ό,τι πρέπει για το καρό πουκάμισό σου, αν σου αρέσει ο μακαρίτης ο Kurt Cobain, τα 90s και το grunge. Ένα κλασικό μονόχρωμο, λευκό ή μαύρο, θα κάνει λιγότερο nerdy την πλεκτή σου ζακέτα και εσύ δεν θα νιώθεις σαν απουσιολόγος φορώντας την με πουκάμισο. Τέλος, μία μαρινιέρα (aka Breton tee) το αγαπημένο είδος μακό μπλούζας του Πικάσο και του Gaultier, ταιριάζει άψογα με το καλό σου blazer και δίνει μια γαλλική νότα στις casual εμφανίσεις σου.

Στην παρακάτω «λίστα μας» (The List) θα βρεις δέκα κοντομάνικα μπλουζάκια παντός καιρού για αγόρια που δεν λογαριάζουν «καλοκαίρια και χειμώνες» σε ό,τι αφορά το στυλ τους. Μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει τίποτα πιο «αυθεντικό» για να φορέσεις με το jean σου και τίποτα πιο νεανικό ταυτόχρονα. Είτε είσαι 20 είτε έχεις περάσει τα 50, τα T-Shirts θα παίζουν πάντα έναν σημαντικό ρόλο στην ντουλάπα σου. Θα είναι ο «Peter Pan» της γκαρνταρόμπας σου, το ρούχο-κλειδί που αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει και μαζί του κάνει και εσένα να νιώθεις και να δείχνεις αυθεντικά cool και γνήσια χαρούμενος… σαν παιδί! Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Τhe List: «Το πουκάμισο το θαλασσί» που πρέπει πάντα να φοράς εσύ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved