Τhe List: «Το πουκάμισο το θαλασσί» που πρέπει πάντα να φοράς εσύ

Όσα γαλάζια πουκάμισα και αν έχεις στην ντουλάπα σου πάντα χρειάζεσαι ένα νέο σχέδιο ακόμη.

Αν έπρεπε να διαλέξεις ένα και μόνο ένα είδος ρούχου για να φοράς σε όλες τις επίσημες περιστάσεις της ζωής, για να φοράς όταν θες να νιώσεις ακόμα πιο όμορφος, για να φοράς στο γραφείο, αλλά και στο οικογενειακό δείπνο. Στο -υποθετικό- ποτό με φίλους αλλά και στα πρώτα ραντεβού… ποιο θα ήταν αυτό; Πριν βιαστείς να απαντήσεις κοίταξε προσεχτικά την ντουλάπα σου. Jean, μάλλινη ζακέτα, καρό πουκάμισο, γαλάζιο πουκάμισο/ υφασμάτινο παντελόνι, σακάκι, φούτερ, ζακάρ πουλόβερ, γαλάζιο πουκάμισο/ jean πουκάμισο, μαύρο denim παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο. Η εικόνα μιλάει μόνη της και μιλάει σε πολύ απλά μαθηματικά: το γαλάζιο πουκάμισο είναι το επαναλαμβανόμενο μοτίβο που βλέπουμε σε κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα και αυτό οφείλεται στο ότι είναι μία παγκόσμια σταθερά της μόδας.

Όπως είναι ο Μέσι για το ποδόσφαιρο ή ο Λε Μπρον για το μπάσκετ. Τα γαλάζια πουκάμισα είναι ό,τι πιο «ασφαλές» μπορείς να φορέσεις όταν θες να εμφανιστείς κάπου γεμάτος αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα πολύ κομψά ντυμένος. Τα βάζεις με το αγαπημένο σου jean, με ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια ή με sneakers, φοράς από πάνω το μακρύ μάλλινο παλτό που έχεις «για να βγάλεις» και τον φετινό χειμώνα και είσαι τόσο «αγορίστικα» και ταυτόχρονα τόσο κομψά ντυμένος που τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος σε αυτόν τον συνδυασμό.


rayan gosling galazio poukamiso


Γι’ αυτό εμείς στη σημερινή «The List» βρήκαμε για εσένα oκτώ επιπλέον, νέα σχέδια στο ρούχο που αγαπάς (για το γαλάζιο πουκάμισο μιλάμε, μην τα ξαναλέμε αυτά) και σου προτείνουμε να εμπλουτίσεις με ένα από αυτά την γκαρνταρόμπα σου. Πριν βιαστείς να πεις «μα έχω ήδη» σκέψου πόσο συχνά φοράς αυτό που «έχεις ήδη» και αναθεώρησε. Αν κάτι μας βολεύει, αν κάτι μας ταιριάζει και αν κάτι συνδυάζεται και με σχεδόν ό,τι άλλο έχουμε στην ντουλάπα μας, τότε καλό είναι να το έχουμε «διπλό» και «τριπλό». Ξέρεις… για παν ενδεχόμενο! Ποτέ δεν έβλαψε κανέναν λίγη extra, ενδυματολογική «ασφάλεια».

Δες επίσης: Τhe List: Ζιβάγκο δεν φορούσε μόνο ο Steve JobsΤhe List: Ζιβάγκο δεν φορούσε μόνο ο Steve Jobs

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved