The List: «Ζακέτα να πάρεις!»

Κυριολεκτικά.

«Κώσταααα ζακέτα να πάρεις!», σε όποιον δεν το έχει φωνάξει αυτό η μαμά του όταν πήγαινε δημοτικό/λύκειο/φαντάρος ή στο γήπεδο… να σηκώσει το χέρι. Θα είστε ελάχιστοι και τη μειοψηφία την υπολογίζουμε σε αυτήν εδώ τη στήλη αλλά τώρα θα απευθυνθούμε στους άλλους, τους «πολλούς». Σε αυτούς που έπαιρναν μαζί τους πλεκτή ζακέτα (με φερμουάρ ή κουμπιά) όταν ήταν μικροί και παίρνουν ακόμα, στην ενήλικη ζωή τους.

Αυτό το πολυπληθές κοινό, λοιπόν, πάντα θα χρειάζεται μία νέα προσθήκη πλεκτής ζακέτας στην γκαρνταρόμπα του και η σημερινή μας «λίστα» θα του προσφέρει όχι μία, αλλά οκτώ κομψές εναλλακτικές με τα πιο cool σχέδια της αγοράς. Τα oversized ζακάρ του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» δεν τα συμπεριλάβαμε. Όχι γιατί τα απορρίπτουμε, προς θεού! Απλά τα κρατάμε για μεταγενέστερο, πιο χριστουγεννιάτικη «The List» για να μην φύγουμε από τότε από το πνεύμα του coziness.

Συνδύασε τη δική σου πλεκτή ζακέτα, σε μαύρη, μπλε σκούρα, καφέ, χακί ή λευκή απόχρωση, με ένα slim fit jean για ένα πιο καθωσπρέπει look ή με στρατιωτικό παντελόνι και T-Shirt από μέσα, αν δεν θες να αποχωριστείς το χαλαρό -και λίγο αθλητικό- στυλ σου ούτε τις γιορτές. Όταν έρθει η ώρα για τα ugly sweaters (ναι, αυτά τα κακόγουστα με τους ταράνδους που βλέπεις στις αμερικάνικες κομεντί) θα μιλήσουμε για το ότι δεν έχει σημασία με τι θα τα φορέσεις γιατί πολύ απλά δείχνουν άσχημα με όλα. Πριν τη αφοριστική αυτή τοποθέτηση όμως, ας απολαύσουμε για λίγο το coolness των πλεκτών με φερμουάρ και την old school γοητεία των αντίστοιχων με κουμπιά.
Διάλεξε την επόμενη «ζακέτα που θα πάρεις» και χωρίς να στο φωνάζει η μαμά σου από το μπαλκόνι αυτήν τη φορά, πρόσθεσέ την απλά στην shopping list σου!
Δες επίσης: The List: 10 straight jeans που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς για πάντα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved