The List: 10 straight jeans που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς για πάντα

... και μέσα στο σπίτι αλλά και όταν βγεις από αυτό.

«Tα jeans αντιπροσωπεύουν τη Δημοκρατία στη μόδα», έχει πει ο Giorgio Armani και για Ιταλό, βαθύπλουτο σχεδιαστή είναι μία πολύ «φιλολαϊκή» προσέγγιση του εμβληματικότερου είδους ρούχου του 20ου αιώνα. Και πέρα για πέρα αληθινή. Γιατί, πρώτον, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει «δικαίωμα» να τα φορέσει και «δεύτερον» δεν υπάρχει και καταλληλότερο ρούχο για να αναδείξεις τις αρχές της ισότητας.. ακόμα και στο στυλ σου.


Τα jeans, δε, σε ίσια γραμμή (aka straight denim παντελόνια) δεν υπάρχει και ανδρικός σωματότυπος που να μην κολακεύουν. Άλλη μία ένδειξη ισότητας που λέγαμε παραπάνω. Στην παρακάτω «λίστα» θα βρεις τα δέκα καλύτερα, νέα σχέδια της αγοράς από dark blue μέχρι ανοιχτή γαλάζια απόχρωση, με ελαφριά ξεβάμματα ή διακριτικά cut outs, τα ίσια jeans μπορεί να γίνουν ο καλύτερός σου φίλος μέσα στην καραντίνα και να σε συντροφεύσουν στις βόλτες σου από τον καναπέ στην κουζίνα και από το περπάτημα με τον σκύλο στην «έξοδο» για super market.

Από την άλλη, όμως, είναι και μία διαχρονικά σωστή επιλογή σε ό,τι αφορά την τεράστια κατηγορία «denim» γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ποτέ από τη μόδα ένα τέτοιο παντελόνι. Δεν είναι εκκεντρικό skinny να νιώθεις σαν τον Pete Doherty στο Λονδίνο των ‘00s, oύτε και χαμηλοκάβαλο baggy λες και είσαι ο ΛΕΞ που «φτύνει ρίμες». Είναι classy, αποπνέει ένα coolness που δεν γίνεται ποτέ να πάψει να θεωρείται γοητευτικό και ταιριάζει με όλα τα υπόλοιπα ρούχα σου, με T-Shirt αλλά και με πουκάμισο, με φούτερ και με καθωσπρέπει πουλοβεράκι. Οπότε τσέκαρε τη σημερινή «The List» και πράξε τα δέοντα μέσα στο lockdown… θα μας θυμηθείς μόλις τελειώσει αυτό!
Δες επίσης: Style Evolution: O Leonardo DiCaprio δεν εξέλιξε το στυλ όσο την υποκριτική του



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved