Επιτέλους δικαίωση: τα αγαπημένα μας Vans έγιναν αδιάβροχα

Πού ήσασταν όταν σας ψάχναμε;

To Vans δεν είναι απλά ένα παπούτσι με ιστορία. Είναι το υπόδημα με το οποίο έχουμε συνδυάσει τις παιδικές αναμνήσεις μας. Κακά τα ψέματα, δεν υπήρχε βόλτα, ποδήλατο ή skate χωρίς τα Vans. Δεν τα βγάζαμε ούτε στον ύπνο. Στην καθημερινή γύρα στους δρόμους που κάναμε σαν πιτσιρικάδες, μας συνόδευαν σε κάθε μας «περιπέτεια». Ήταν πάντα εκεί για εμάς και εμείς ήμασταν πάντα εκεί μαζί τους.

the idle man slim fit jeans stone wash green parka black vans for men 1170x687

Τις περισσότερες φορές το ταλαιπωρούσαμε αυτό το παπούτσι. Το έβλεπες και το λυπόταν η ψυχή σου. Εξαιτίας του skate και της καθημερινής χρήσης, γέμιζε σκόνη, βρόμιζε, γέμιζε λεκέδες και βρεχόταν τακτικά. Εντάξει λογικό το λες. Το πιο σύνηθες που μπορούσε να σου συμβεί στα Vans σου -ειδικά όταν ήσουν πιτσιρικάς- ήταν να κάνεις το παπούτσι «παπί». Μετά, παρακαλούσες να στεγνώσουν γρήγορα για να μπορέσεις να τα ξαναφορέσεις. Γιατί χωρίς τα Vans σου ένιωθες γυμνός. Σου έδιναν άλλο αέρα, άλλο στυλ. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στο παρελθόν και να καβαλήσουμε τα skate όπως κάναμε κάποτε, αλλά μπορούμε πλέον να χαρούμε με την ανανεωμένη έκδοση του παπουτσιού: την αδιάβροχη.

vans x schoeller 2

Όχι δεν είναι εικασία. Η Vans ένωσε τις δυνάμεις της με την ελβετική Schoeller, για να δημιουργήσει ένα παπούτσι που δεν φοβάται μπόρες και αστραπές. Όσες ώρες και αν βρίσκεσαι έξω, ότι και αν κάνεις με τα παπούτσια σου (σ.σ.: ποιος ξέρει, μπορεί να «σκεϊτάρεις» μέχρι σήμερα), το μόνο που δεν πρόκειται να πάθει το υψηλής κατασκευής Vans, είναι να βραχεί. Ειδικά αν η δουλειά σου επιβάλλει να βρίσκεσαι πολλές ώρες στο δρόμο, τα Vans X Schoeller θα γίνουν  ο πιο πιστός σου σύμμαχος. Αυτή λοιπόν, είναι μία μεγάλη μέρα για όλους εμάς που τα αγαπήσαμε. Μία πιο ώριμη έκδοση του παπουτσιού που μας μεγάλωσε και που συνεχίζει να μας συντροφεύει με το να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.

Δεν ξέρουμε αν η κολεξιόν είναι διαθέσιμη ακόμα στην Ελλάδα, αλλά μπορείς να παραγγείλεις το ζευγάρι σου μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα. Συγκεκριμένα θα βρεις την κολεξιόν εδώ.

vans x schoeller 5

Άντε και με το καλό να μας μπουν (τα παπούτσια). 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved