Γιατί ο Gary Cooper ήταν το απόλυτο ανδρικό πρότυπο των 30s

Παραδειγματίσου από το άλλοτε man symbol του Hollywood.

Ο εικοστός αιώνας περιέχει μέσα του όλη την σημαντική ιστορία του ανδρικού ντυσίματος όπως το γνωρίζουμε σήμερα και ένα τεράστιο κομμάτι το χρωστάμε στον ηθοποιό Gary Cooper.

Μπορεί το 1940 να μεσουρανούσε ο Humphrey Bogart, to 1950 o James Dean και το 1960 o Steve ΜcQueen, το 1930 όμως ο απόλυτος άρχοντας στα όνειρα των γυναικών όλου του κόσμου δεν ήταν άλλος από τον Gary Cooper.

Φυσικά όλοι οι προηγούμενοι γόηδες χρωστάνε τα πάντα στον κύριο Gary Cooper. Ο τύπος έπαιξε σε πάνω από 80 ταινίες. Ναι, κι όμως, είναι πάνω από 80. Δεν είχε σταματημό. Ήταν πιο γνωστός κι από τον ίδιο τον θεό.

5 κατασκοπευτικές ταινίες που κάνουν τον James Bond να ντρέπεται.

 

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν το Farewell To Arms και το Fighting Caravans. Είχε παίξει από καουμπόηδες μέχρι συνταγματάρχες. Είχε παίξει πραγματικά ότι υπήρχε. Οι ρόλοι του ήταν εμπλουτισμένοι με τα πιο μοντέρνα στυλ της εποχής. Ο Gary Cooper ήταν ένας Master του ανδρικού ντυσίματος κι αυτό μας το αποδεικνύει η ιστορία.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικές από τις πιο σημαντικές του εμφανίσεις που στιγμάτισαν το ανδρικό ντύσιμο:©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved