Είναι αυτό το πιο στυλάτο και value for quality gadget που κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

Παρασκευή πρωί και το smart watch στον καρπό μου δονείται και με καλεί να σηκωθώ από το κρεβάτι. 

Σε δύο ώρες πρέπει να βρίσκομαι στο γραφείο, ωστόσο, προτού μπω στο αμάξι και ξεκινήσω για την Κηφισίας, πρέπει να βγάλω την προπόνηση.

Φορτώνω την αγαπημένη μου μουσική στο «έξυπνο» ρολόι μου μέσω Bluetooth -με ενσωματωμένη 4GB μνήμη τα κομμάτια είναι πολλά και «δυνατά»- και πίνω έναν καφέ για να ξυπνήσω.

Το 2020 υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα άφηνα στο παρελθόν την αναβλητικότητά μου και ότι θα κατάφερνα να αναβαθμίσω το lifestyle μου. Για να πετύχω τον σκοπό μου όμως, ήξερα πως χρειαζόμουν τον ιδανικό «βοηθό», έναν lifestyle και fitness γκουρού που θα μου έδινε την ευκαιρία να γίνω πιο social και να κάνω την άσκηση μέρος της καθημερινότητάς μου -με λίγα λόγια, να μην «βουτάω» στον καναπέ αμέσως μόλις επιστρέφω από το γραφείο. Διότι καλό το binge watching όμως, μεταξύ άλλων, μου χαρίζει κάθε μήνα και μερικούς επιπλέον πόντους γύρω από την κοιλιά (βλ. «σωσιβιάκι») και όπως αποδεικνύεται, βλάπτει σοβαρά το lifestyle μου.

Έπρεπε, λοιπόν, να δράσω άμεσα, ακόμη και αν αυτό σήμαινε πως θα είχα έναν smart γκουρού ΝΑ ΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ κάθε μέρα -ακόμη και επί 14 ημέρες συνεχόμενα!

Μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, μέτρηση καρδιακών παλμών 24 ώρες το 24ωρο, παρακολούθηση ύπνου και στρες, 15 διαφορετικά είδη άσκησης, 13 running courses προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις μου. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις «έξυπνες» πρακτικές που ο tech γκουρού μου εφαρμόζει, με σκοπό να με βοηθά να βελτιώνω την καθημερινότητά μου.

Και όλα αυτά, σε τιμή σε τιμή κάτω από τα 200 ευρώ -ΣΥΝΟΛΙΚΑ!

RO2

 

Τον έχω «του χεριού» μου

Ναι, καλά κατάλαβες. Αυτόν τον γκουρού, τον έχω «του χεριού» μου και αυτό ακριβώς είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του να ζεις στο 2020: Έχεις στην τεχνολογία στα χεράκια σου και για την ακρίβεια, το HONOR MagicWatch 2.

Είναι το απόλυτο lifestyle και fitness smart watch και αν θέλεις να ξεκινήσεις δυναμικά το 2020, δηλαδή ακολουθώντας τις κορυφαίες tech, stylish και fitness τάσεις της χρονιάς, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείς μαθαίνοντας πως από τις από τις 4 Φεβρουαρίου το συγκεκριμένο «έξυπνο» ρολόι είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και μάλιστα, σε τιμή κάτω από τα 200 ευρώ.

Γιατί στα γράφω όλα αυτά; Διότι όπως οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί σου, έτσι και εσύ, πιθανότατα θέλεις να αποκτήσεις ένα smart watch αυτή τη χρονιά. Δεν χρειάζεται να είσαι, άλλωστε, gadgetάκιας για να κατανοήσεις την αξία ενός «έξυπνου» ρολογιού στην καθημερινότητα ενός άνδρα εν έτει 2020. Είναι ένα απίστευτα στυλάτο αξεσουάρ που μπορεί να αναβαθμίσει τα look σου και την ίδια ώρα, να διευκολύνει την καθημερινότητά σου και να σε βοηθήσει να μπεις ή να μείνεις σε πρόγραμμα -σε ό,τι αφορά στην προπόνησή σου.

RO3

 

Το πιο value for quality gadget που κυκλοφορεί

Αν θέλεις, λοιπόν, να μην μετανιώσεις για την επιλογή που θα κάνεις, το HONOR MagicWatch 2 αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για smart watch, τόσο από άποψη τιμής (πού θα βρεις τόσες «έξυπνες» λειτουργίες με λιγότερα από 200 ευρώ;), όσο και τεχνολογίας και design. Είναι ένα πραγματικά value for quality gadget και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα reviews για το συγκεκριμένο «έξυπνο» ρολόι στο Διαδίκτυο, είναι πάρα πολύ καλά.

Ναι, έχει 14 ημέρες διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ναι, η τιμή του είναι εξαιρετική. Ναι, μπορείς να βάλεις σε αυτό έως και 500 περίπου αγαπημένα σου τραγούδια και να τα ακούσεις χωρίς τη χρήση smartphone, είτε από το ηχείο του smart watch είτε με Bluetooth ακουστικά. Ναι, έχει αντοχή στο νερό μέχρι και 50 μέτρα βάθος. Ναι, το design του είναι απίστευτα στυλάτο και χάρη στη λειτουργία watch face, προσαρμόζεται στις ανάγκες σου. Ναι, είναι ένα απίστευτο fashion gadget για τους άνδρες. Και ναι, έχει μεγάλη φωτεινή AMOLED οθόνη και επεξεργαστή Kirin A1.

Αυτά όμως, δεν είναι τα μοναδικά tech features για τα οποία θα εκτιμήσεις το HONOR MagicWatch 2. Αρκεί να αναφέρω πως σου δίνει τη δυνατότητα να απαντάς σε κλήσεις και να μιλάς κατευθείαν από αυτό -και μάλιστα χωρίς ακουστικά και ενώ κινητό σου βρίσκεται σε απόσταση έως 150 μέτρων μακριά- και μεταξύ άλλων, να τσεκάρεις τον καιρό, τα emails και τις ειδοποιήσεις σου.

RO4

 

Με λίγα λόγια, αυτό το ρολόι είναι ο lifestyle και fitness γκουρού που θέλεις να ζει κάθε μέρα μαζί σου και θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τους lifestyle στόχους σου το 2020. Σε περιμένει να τον ανακαλύψεις τώρα στα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, μόνο με 199 ευρώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved