6 στυλιστικά λάθη που συνεχίζεις να κάνεις χωρίς κανένα λόγο

Μήπως να το ξανασκεφτείς λιγάκι;

Τώρα που ετοιμαζόμαστε να ξαναβγούμε, κοίτα μην τα κάνεις μαντάρα γιατί δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από δω και πέρα. Ας τα δούμε μαζί γιατί τα κάνουμε ΟΛΟΙ μας.

 

Τα άσπρα παντελόνια

WHITEPANTS

Τα φοράς σε δύο περιπτώσεις: αν δουλεύεις σέρβις και αν είσαι Ρώσος μεγιστάνας που έχει δικό του κότερο γεμάτο μοντέλα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι απλά άβολα και λερώνονται πανεύκολα. Ξέχασέ τα.

 

Τα πολύχρωμα t-shirts

Πορτοκαλί, λαχανί, μοβ, ροζ. Για ποιο λόγο; Δείχνεις σαν πυγολαμπίδα και το πιο πιθανό είναι πως το καλοκαίρι θα τραβάς πάνω σου και μυγάκια.

 

Το άθλιο man bun

man bun

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις κότσο στο κεφάλι σου, ακόμη και αν έχεις πολύ μακρύ μάλλι. Δύο περιπτώσεις έκαναν καριέρα με κότσο: οι σαμουράι στην φεουδαρχική Ιαπωνία και ο Steven Seagal με την αλογοουρά.

 

Οι στάμπες με συγκροτήματα

shirt

Ήταν cool όταν ήσουν στο Λύκειο, ήταν αναγκαίο αξεσουάρ για να σε γουστάρει το κορίτσι που άκουγε Metallica. Πλέον όμως είσαι 35 χρονών και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φοράς. Πόσο μάλλον όταν μπαίνεις στην διαδικασία να διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει τίποτα το cool σε φανταχτερό μπλουζάκι των Slayer.

 

Οι κάλτσες με σανδάλι

socks with sandals

Δεν είναι δικαιολογία ούτε για να πας να πετάξεις τα σκουπίδια. Κανονικά, πρέπει να σου κόψει την καλημέρα η παρέα σου.

 

Τα αμάνικα μπουφάν

mcfly vest

Δεν ξέρω αν έχεις κάτσει να το σκεφτείς, αλλά ένα μπουφάν που είναι αμάνικο, σταματάει αυτόματα να είναι μπουφάν. Ο μοναδικός που δικαιούται να το φοράει, είναι ο Marty McFly στο Επιστροφή στο Μέλλον.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved