Η μόνη μπότα που χρειάζεται το κοστούμι σου

Και ενίοτε το κοστούμι που έχεις στη ντουλάπα.

Μεγαλώσαμε με πολύ συγκεκριμένα πρότυπα όσον αφορά το καλό ντύσιμο. Ανήκουμε σε εκείνη τη γενιά δηλαδή, που βλέπαμε τους μπαμπάδες μας να φοράνε σκαρπίνια ή τύπου Sebago παπούτσι με το κοστούμι τους και που τα αναγνώριζαν ως τα μοναδικά υποδήματα για ένα τέτοιο ντύσιμο. Αλλά οι καιροί αλλάζουν.

bobby cannavale boots suit

Σήμερα το σακάκι, δεν είναι μόνο για το κοστούμι. Είναι για να το ταιριάξεις με τα jeans σου ή και ακόμη με ένα καλό t-shirt. Το ντύσιμο έχει γίνει πιο άνετο και ελεύθερο, καταρρίπτοντας κανόνες και φέρνοντας νέα αισθητική στο «ταίριασμα». Και πολύ μας αρέσει γιατί νιώθουμε και εμείς καλύτερα. Ειδικά στο κομμάτι αυτό, αγαπήσαμε ιδιαίτερα την τάση να συνδυάζεται το κοστούμι ή το σακάκι με μπότες. Με καλές μπότες. Είναι πιο ανθεκτικές, προστατεύουν τα πόδια μας καλύτερα από το κρύο και την ίδια στιγμή μας εμφανίζουν πολύ πιο κομψούς. Αν λοιπόν το σακάκι έχει φτάσει στο σημείο να συνδυάζεται με jeans, t-shirts και chinos, πρέπει να αναφέρουμε και το πάντρεμά του με την Chelsea μπότα. Το ιστορικό αυτό υπόδημα που, αν δεν υπήρχαν οι Beatles για να το «προμοτάρουν», μάλλον θα είχε χαθεί στο χρονοντούλαπο.

rsz beatles

Οι Chelsea μπότες -κατά προτίμηση σε ένα πλούσιο καφέ χρώμα- είναι το απόλυτο ταίρι για ένα σακάκι ή ένα κοστούμι. Εκτός του ότι η κατασκευή τους τις εμφανίζει πιο λεπτές απ’ ότι είναι, καλύπτουν το πόδι μέχρι τον αστράγαλο και παρουσιάζουν μία πιο στυλάτη έκδοση του εαυτού σου, για κάθε σου εμφάνιση. Είναι η μπότα που θα φορέσεις στο γραφείο, στον καφέ, στο μπαρ πηγαίνοντας για ποτό. Είναι ένα παπούτσι που αξίζει να επενδύσεις τα λεφτά σου, αλλά και που την ίδια στιγμή μπορεί να βρεθεί σε τιμές που κάνουν για κάθε τσέπη. Και εδώ έχουμε κάποιες για σένα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved