Το μποτάκι που σε πήρε και σε μεγάλωσε

Τα Timberland είναι και πάλι εδώ για εσένα και το στυλ σου.

Στα μέσα της δεκαετίας του 90’, αν δεν το φορούσες ήσουν περίεργος. Μαζί με τα Converse, τις μπλούζες Fruit of the Loom και την Adidas φόρμα γυμναστικής, το μποτάκι της Timberland άνηκε στον πάνθεον με τα must ενδυματολογικά αντικείμενα της εποχής. Το φορούσες στο σχολείο, στα πάρτι, στην έξοδο και στα πρώτα ραντεβού. Ήσουν ωραίος με αυτό. Ήσουν μέσα στη μόδα, ήσουν cool. Και συν όλων αυτών, το μποτάκι ήταν τόσο άριστα κατασκευασμένο που δεν περνούσε από μέσα ούτε σταγόνα. Τίμιο υπόδημα.

Να λοιπόν που το μποτάκι Timberland είναι άλλη μία απόδειξη πως η μόδα επιστρέφει. Για κάποιους, δεν έφυγε ποτέ από την καθημερινότητα και αποτελούσε τη μόνη λύση απέναντι στο κρύο και τα ζόρικα καιρικά φαινόμενα. Όμως τον τελευταίο καιρό, το μποτάκι έγινε και συνώνυμο του καλομελετημένου στυλ. Αποτέλεσε μία καλή απάντηση σε όλες τις Chelsea και λοιπές μπότες, βάζοντας την άριστη τεχνογνωσία και το κλασσικό στυλ πίσω στο παιχνίδι.

Πώς όμως θα τα τιμήσεις σωστά;

Αρχικά είναι ένα urban παπούτσι

best timberland boots and how to wear them 800x427

Ή αλλιώς ένα παπούτσι της πόλης. Συνοδεύει τα περισσότερα casual ντυσίματα, είτε αν αυτά αποτελούνται από καπαρντίνες και μπουφάν, είτε πουκάμισα και chinos που δίνουν την δική του νότα ανανέωσης στο γενικότερο στυλ. Τα blue jeans ωστόσο, παραμένουν οι καλύτεροι φίλοι του και φέρνουν και μία νοσταλγία από τα 90s. Τα φοράς πάντα με λεπτές κάλτσες διαφορετικά φλερτάρεις με τους κάλους.

 

Ιδανικό και για παλτά

grey overcoat look 800x397

Εκτός από τα ανοιχτά παλτό χωρίς κουμπιά και τα φαρδιά cardigans, τα μάλλινα έχουν γυρίσει πίσω στη μόδα. Συνδυάζονται κυρίως με παντελόνια slim fit, πουλόβερ, αλλά κυρίως με τα παλτό. Μην το φοβηθείς λοιπόν. Το μποτάκι Timberland είναι ένα ξεχωριστό παπούτσι από μόνο του.

 

Ξεχωρίζει και το στρατιωτικό στυλ του

camo timberland boots 800x533

Ένα σπουδαίο παπούτσι για το πιο σκουρόχρωμα denim σου και πόσο μάλλον αν σου αρέσει αρκετά το μαύρο. Το κλειστό  πράσινο (σ.σ.: αυτό που οι πιο ειδικοί αποκαλούν χρώμα «σάπιου μήλου»), είναι ένας στάνταρ σύμμαχος για οτιδήποτε σκουρόχρωμο, τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις.

 

Προστάτεψέ τα

how to style timberland boots for men classic boot timberland ny

Παπούτσια όπως το μποτάκι της Timberland είναι πιστά αλλά χρειάζονται φροντίδα. Υπάρχουν συγκεκριμένα προστατευτικά σπρέι και γυαλιστικά, που θα φροντίσουν να μην δημιουργηθούν σημάδια και λεκέδες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved