Τα 3 βαρύγδουπα χαρακτηριστικά που σε κάνουν player στα μάτια μιας Γυναίκας

Καμία εμφάνιση.

Γυμνάζεσαι, έχεις μαλλί για Oscar και το ντύσιμό σου θυμίζει εκείνο του David Beckham (στην πιο οικονομική βερσιόν). Και παρόλα αυτά, για κάποιο διαολεμένο λόγο δεν έχεις σχέση. Προσωπικά αν με ρωτάς, καλύπτομαι με τα παραπάνω και θα σε κοιτούσα με ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν ισχύει και για τις υπόλοιπες γυναίκες εκεί έξω (ξέρεις αυτές που ψάχνουν την ουσία σε έναν άνθρωπο).

Τέλος πάντων, για να μιλήσω και σοβαρά, ή και όχι, μία νέα έρευνα, έρχεται να σου αποδείξει ότι δε χρειάζεται να είσαι παιδαράς για να κάνεις σεξ. Μη σου πω, ότι οι γυναίκες -ακόμη και για σεξ μάλιστα- ψάχνουν άλλα σε έναν άντρα που ουδεμία σχέση έχουν με την εμφάνιση.

Για να γίνω σαφής και να μιλήσω με γεγονότα ή τουλάχιστον με στοιχεία, στην έρευνα συμμετείχαν 3.000 άντρες (αξιόλογο δείγμα αν μη τι άλλο) με απώτερο σκοπό να αποδειχθεί αν όντως η εμφάνιση David Beckham θα σε κάνει μεγαλύτερο player ή όχι.

 

giphy 2

 

Η απάντηση είναι όχι, διότι τα ευρήματα καταδεικνύουν τρία βασικά χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν ακαταμάχητο: Κοινωνικότητα, συναισθηματική σταθερότητα και ευσυνειδησία.

Με λίγα λόγια, αν είσαι έξω καρδιά, όχι αλλοπρόσαλλος και κυκλοθυμικός και καλό παιδί, έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις σεξ.

Δεν ξέρω αν σε έπεισα αλλά σίγουρα σου έδωσα τροφή για σκέψη. Καλή σου συνέχεια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved