Με τα social media, σεξ δεν έκανε κανείς

Η έρευνα που «τσίμπησε» η Γωγώ Φούντα βάζει τα πράγματα σε μια σειρά.

Έλα μεταξύ μας, έχεις γνωρίσει πολλά άτομα που απέχουν εντελώς από τα social media; Αν ναι, να ξέρεις ότι πλέον θεωρούνται είδος υπό εξαφάνιση, και το εννοώ. Υπάρχουν εκείνοι που είναι απλοί παρατηρητές, και εκείνοι που κάνουν δουλίτσα μέσω αυτών, ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Μία από τις πιο κλασικές φράσεις που ακούμε, είναι το: «Πώς να βρεις γκόμενα ρε μαλάκα; Αφού δεν έχεις facebook/tinder. Εκεί γίνεται η φάση». Κι όμως, έρχεται έρευνα να ξεσκεπάσει και να αποκαθηλώσει τα μέσα αυτά, κάνοντάς μας να αμφιβάλουμε ακόμα και για την ίδια τους τη δύναμη.

Μπορούσες ποτέ να πιστέψεις ότι αυτοί που είναι ενεργοί στα social media και αυτοί που απέχουν από αυτά, κάνουν πάνω κάτω σεξ με την ίδια συχνότητα; Κι όμως είναι αλήθεια!

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Γνωριμίες κάνεις, και κουβεντούλα κάνεις, αν είσαι και λίγο καυλάντας. Τα θέμα είναι ότι όλο αυτό, μένει εκεί. Γιατί μπορεί εσείς οι άντρες να είστε πιο επιθετικοί και να γουστάρετε προσωπικά μηνύματα, οι γυναίκες αποδεικνύονται εμφανώς πιο διστακτικές. Διστακτικότητα που ίσως να μην ήταν τόσο μεγάλη αν είχατε γνωριστεί σε ένα μπαρ ή σε κάποιο πάρτι.

Και για να έχουν και βάση αυτά που λέω το Norwegian University of Science and Technology μελέτησε νέους από 19 έως 29 ετών, οι οποίοι διέθεταν φωτογραφικά apps-Tinder, Facebook- με σκοπό να αποδείξει αν όντως αυτά εξυπηρετούσαν το σκοπό των χρηστών, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το casual sex.

Πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε: 5 λόγοι για τους οποίους παίζει να σε κερατώσει

giphy 4

 

Η συντριπτική πλειοψηφία λοιπόν, απάντησε ότι όντως το σεξ είναι στο μυαλό τους, όταν ξεκινούν να ασχολούνται με το εκάστοτε app, χωρίς ωστόσο τις περισσότερες φορές... να κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία τους (ουπς). 

Στις συναυλίες του καλοκαιριού ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι πανέμορφες

Με λίγα λόγια, οι πιθανότητες να μείνεις μπουκάλα, είναι η ίδια, με ή χωρίς Tinder και Facebook. Γι’ αυτό, καλύτερα να κάνεις πέσιμο στην πραγματική ζωή, να ευχαριστηθείς και τη χυλόπιτα, παρά να κρύβεσαι πίσω από ένα chat.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved