Πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε: 5 λόγοι για τους οποίους παίζει να σε κερατώσει

Όλα μέσα στη ζωή είναι, παιδιά.

Καλώς ή κακώς το κέρατο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει της μόδας. Ή για να ακριβολογώ, γίνεται πιο εύκολα αντιληπτό, μιας και υπάρχουν τόσα μέσα πλέον για να παρακολουθήσεις κάποιον, που θέλοντας και μη, όλο και κάτι θα ψυχανεμιστείς. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η αλήθεια είναι ότι το εν λόγω σπορ είναι πιο κοινό ανάμεσα στους άντρες, χωρίς ωστόσο να βγάζω αθώα τη γυναίκα. Ναι, κερατώνουν και οι γυναίκες, και θα έλεγα όχι σπάνια. Συνήθως οι λόγοι διαφέρουν από τους δικούς σου, αλλά όπως και να το κάνεις, το κέρατο είναι κέρατο. Έτσι για να έχεις μία ιδέα, σου έχω τους βασικούς λόγους για τους οποίους θα σε κάνει τάρανδο, για να μη λες ότι δε σε προειδοποίησα κιόλας.

 

Υπάρχουν οι εγωκεντρικές

Δεν είναι λίγες εκείνες που θεωρούν ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος και θα πρέπει εσύ, ως νόμιμος γκόμενος να τους ικανοποιείς κάθε τους επιθυμία. Κάτι σαν μπάτλερ δηλαδή. Προφανώς, άλλο είναι το ότι την κακομαθαίνω και την έχω κορώνα στο κεφάλι μου και άλλο με καταδυναστεύει και φοβάμαι να της πάω κόντρα. Της είπες όχι; Φάε το κέρατο για να μάθεις.

giphy

 

Είναι και κάποιες ντροπαλές

Πριν αρχίσεις να με κράζεις, σου εξηγώ: Εσύ είσαι ο άντρας, ο άνθρωπος που ίσως κάνει οικογένεια στο μέλλον. Πώς λοιπόν να σου εκμυστηρευτεί τους πιο ένοχους πόθους της; Τι γνώμη θα σχηματίσεις γι’ αυτήν; Ε όχι και να την πεις ελευθέρων ηθών! Γι’ αυτό λοιπόν, μαζί σου είναι κυρία και έχει τον παράνομο για να βγάζει γούστα. Δεν με πιστεύεις; Το ποσοστό των γυναικών που κερατώνουν γι’ αυτό το λόγο, είναι μεγαλύτερο από αυτό που μπορείς να φανταστείς.

Χρειάζεται ΕΝΑ μόλις βήμα για να σταματήσεις την μουρμούρα της

giphy 1

 

Όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης

Δεν έρχεται εκείνη η στιγμή που απλά θέλεις να τσεκάρεις αν περνάει ακόμα η μπογιά σου; Ε, ακριβώς αυτό θέλει κι εκείνη. Βέβαια είναι κάποιες φορές που το… παρατσεκάρει με αποτέλεσμα το θέμα να ξεφεύγει. Ωραία και τι να κάνουμε; Να τη σταυρώσουμε; #γυναικεία_αλληλεγγύη

6 πράγματα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να της κάνεις όταν σε... περιποιείται

giphy 2

 

Είσαι καλό παιδί

Θέλει να σε χωρίσει, αλλά δε θέλει και να σε πληγώσει. Είναι που της έχεις φερθεί σπαθί; Είναι που είσαι ο πιο καλός άνθρωπος του κόσμου; Είναι που άντε να βρει άλλον που να τα καταπίνει όλα όπως εσύ; Τελοσπάντων, δε σε χωρίζει αλλά σε κερατώνει. Και ελπίζει να μην το μάθεις. Που σιγά μην το μάθεις.

giphy 3

 

Και το τελευταίο και βαρύ

Σε έχει βαρεθεί αδερφέ. Μπορεί εσύ να είσαι κύριος απέναντί της, αλλά μάλλον αυτό είναι που την κάνει και να πλήττει. Δεν ξέρω, αυτή είναι μεγάλη συζήτηση. Σε όλα τα ζευγάρια επέρχεται η περίοδος της κρίσης και φυσικά της αφόρητης βαρεμάρας. Λάθος της που ξενοκοίταξε η κατεργάρα γυναίκα, αλλά και λάθος σου και σένα, που αδράνησες. Δεν ξέρω, μη με μπλέκετε σε αυτά. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved