Yπάρχει κάτι που ΟΛΕΣ θέλουν στο κρεβάτι αλλά μάλλον δεν έχεις σκεφτεί

Η παρακάτω έρευνα θα σου «ανοίξει» τα μάτια.

Το σεξ είναι θέμα ανεξάντλητο και άκρως ενδιαφέρον, μιας και –εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ελπίζω- οι περισσότεροι το κάνουν. Επειδή όμως το θέμα δεν είναι να το κάνεις αλλά το πώς το κάνεις, σου έχω μία έρευνα που σίγουρα σε ενδιαφέρει.

Το θέμα της έρευνας είναι: Το ένα και μοναδικό πράγμα που θέλουν περισσότερο οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ. Τα αποτελέσματα είναι το λιγότερο συγκλονιστικά.

Rosabell Laurenti Sellers Topless 3

 

Όχι, δεν θέλουμε περισσότερα προκαταρκτικά ούτε στοματικό σώνει και ντε -αν θέλεις βέβαια δεν θα το παίξουμε και δύσκολες- αλλά το βασικό ζητούμενο αδερφέ, είναι το εξής: η εναλλαγή στάσεων.

 

Ξέχνα αυτά που ήξερες περί βαρεμάρας και ιδιαίτερης λατρείας στο ιεραποστολικό (ολογράφως vanilla). H σύγχρονη γυναίκα εκεί έξω, που ξέρει τι θέλει, θέλει και ποικιλία στη στάση. Αν δεν το έχεις, θα πρέπει να μελετήσεις και αν το έχεις θα πρέπει να σταματήσεις να διστάζεις.

Πέντε συμβουλές για μια στύση της προκοπής

giphy

 

Και μην ξεχνάς: Ακόμη κι αν δε σου βγει η στάση, μπορείς πάντα να την αλλάξεις. Δε θα σου στοιχίσει τίποτα παραπάνω από ένα χαμένο λεπτό. Ένα αναθεματισμένο λετουδάκι...

«Δεν μας καίγεται καρφί για το μέγεθός σου!»



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved