«Δεν μας καίγεται καρφί για το μέγεθός σου!»

Αυτό και άλλα 4 πραγματάκια που μας αφήνουν παγερά αδιάφορες.

Το σεξ ως γνωστόν, όπως η κοινωνία και οι άνθρωποι, εξελίσσεται και βελτιώνεται. Όλα αυτά λοιπόν που κάποτε θεωρούνταν μυστήριο, πλέον είναι ευρέως διαδεδομένα σε σημείο που κάποια να είναι και εντελώς αναμενόμενα. Παρόλα αυτά, ομολογώ ότι η άγνοια των ανθρώπων και δη των αντρών ορισμένες φορές πραγματικά με εντυπωσιάζει.

Πρόσφατα λοιπόν, βρέθηκα σε κουβέντα σχετικά με το τι μπορεί να χαλάει ή όχι μία γυναίκα στο σεξ, και οι απόψεις που ακούστηκαν-να με συμπαθάς κιόλας- μου προκάλεσαν το γέλωτα. Ο λόγος; Νομίζω ότι έχεις φτάσει στο σημείο να αγχώνεσαι υπερβολικά φίλε άντρα εκεί έξω. Και εγώ είμαι εδώ για να σε ηρεμήσω και κυρίως να σου αποκαλύψω κάποια πραγματάκια στα οποία δε δίνουμε καμία απολύτως σημασία κατά τη διάρκεια του σεξ-όπως λανθασμένα πίστευες μέχρι σήμερα.

 

Το μέγεθος άραγε μετράει;

Θέμα ευαίσθητο και σίγουρα καυτό. Μόνο που με το συγκεκριμένο θέμα ασχολείσαι μόνο εσύ και οι φίλοι σου. Για να στο κάνω λιανά: Καμία γυναίκα δε θα δώσει σημασία στο μέγεθος αν το… εργαλείο που διαθέτεις το χρησιμοποιείς σωστά! Αν λοιπόν κάνεις έναν ωραίο και αξιοπρεπή έρωτα, τότε το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο κακός σου εαυτός. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις υπερβολής. Αλλά έτσι κι αλλιώς αυτές είναι τόσο σπάνιες όσο και να σου τύχει γυναίκα που θα βγάλει μεζούρα. Άραξε.

Από το μυαλό στο κρεβάτι: Πέντε γυναικείες φαντασιώσεις έτοιμες για κατανάλωση

 

Ο μύθος του κόλπου

Ίσως το ξέρεις αλλά δε θα μου πέσει πλάκωμα να στο πω ακόμη μία φορά: Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν τελειώνει με διείσδυση (δεν είναι κολπική δηλαδή). Αυτό σημαίνει, άρα, ότι θα πρέπει πάντα να δίνεις περισσότερη σημασία στα προκαταρκτικά -σε περίπτωση φυσικά που σε ενδιαφέρει και η δική της ευχαρίστηση. Το να την βάλεις κάτω μια ώρα και να θεωρείς ότι θα πρέπει να σου πει και ευχαριστώ για τη σκληρή σου δουλειά στο τέλος, είναι τουλάχιστον παιδαριώδες. Το σώμα έχει τους δικούς του κανόνες και λυπάμαι που στο λέω αλλά θα πρέπει να τους ακολουθήσεις.

 

Πάσης φύσεως ανασφάλειες

Εσύ μπορεί να κοιτάς την ολοστρόγγυλη κοιλιά σου και να σου έρχεται απελπισία ή το στήθος σου που είναι μεγαλύτερο από το δικό της, αλλά να σου πω κάτι; Είσαι ο μοναδικός που τα προσέχει. Όχι αδερφέ, δε σε βλέπει τέλειο, τουναντίον σε βλέπει όπως ακριβώς είσαι, σαν γλυκό κεφτέ. Είναι όμως τόσο απασχολημένη με τον εαυτό της και τη δική της κοιλιά που δεν έχει χώρο για σένα. Τη γλίτωσες και πάλι!

gggggg

Έρευνα: Τα μοναχοπαίδια λατρεύουν το κέρατο

 

Το θέμα της τριχοφυΐας

Τα γούστα υπάρχουν για να διαφέρουν, αλλά αλήθεια σου λέω, απόρριψη από γυναίκα επειδή έχεις πουλόβερ στο στέρνο και ίσως σε πλατούλα και σβερκάκι, δεν πρόκειται να φας. Όχι ότι δε θα θαυμάσει τον άτριχο κοιλιακό του Chris Hemsworth, αλλά άλλο τι μας αρέσει κι άλλο τι έχουμε τελικά! Τώρα όσον αφορά στην ευαίσθητη περιοχή, για να το πω και κομψά, αν εμφανιστείς με θάμνο απλά μην περιμένεις στοματικό. Τη δουλίτσα σου θα την κάνεις, αλλά μην της κάνεις και καψόνια. Κάπου έλεος.

giphy

 

Και πάμε στη στάση

Και ποιος σου είπε ότι θα πρέπει κάθε φορά να γίνεσαι κόμπος για να την εντυπωσιάσεις. Και ποιος σου είπε ότι θα πρέπει σε κάθε σας συνεδρία να εισαγάγεις και νέα στάση; Καμιά φορά (βασικά τις περισσότερες) το σεξ θα πρέπει να είναι και απλό. Απλό, κατανοητό, ίσως γρήγορο και ωραίο. Εξάλλου, πέραν του ιεραποστολικού, στα τέσσερα άντε και κανένα από πάνω, υπάρχουν άλλες στάσεις που το φχαριστιέσαι; Να είμαστε κάπου και αθρώποι παιδιά.

hyyygggg



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved