Πόσα λεπτά σεξ χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη;

Μία νέα έρευνα επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους σου.

Όπως κάθε ενήλικας που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι εσύ πιστεύω ότι δεν αγαπάς μόνο το σεξ, αλλά αγαπάς κυρίως το καλό σεξ. Και έστω ότι την ποιότητα την έχεις εξασφαλισμένη. Είτε γιατί είσαι σε σχέση που γουστάρεις πολύ και τρελαίνεσαι, είτε γιατί έχετε βρει τα κουμπιά ο ένας του άλλου, είτε γιατί είστε τόσο απελευθερωμένοι και δημιουργικοί που κάθε φορά δοκιμάζετε και κάτι νέο.

Αυτά με την ποιότητα, γιατί υπάρχει και το θέμα της ποσότητας, το οποίο σε απασχολεί συνήθως μετά τα 30 ή τουλάχιστον μετά τον πρώτο χρόνο σχέσης. Γιατί μπορεί να έχεις κατακλυστεί με πληροφορίες περί ποιοτικού σεξ-και πώς να το καταφέρεις-αλλά ένας χριστιανός δε βρέθηκε να σου πει, πόση ώρα θα πρέπει να διαρκεί αυτό.

giphy downsized


Μέχρι σήμερα φίλε αναγνώστη που δημοσιεύτηκε έρευνα έμπειρη, ειλικρινής και άκρως ενδιαφέρουσα. Πόση ώρα θέλει η μέση γυναίκα να διαρκεί το σεξ; Ερώτημα που ίσως να δίσταζες να θέσεις, από το φόβο της ενδεχόμενης απάντησης.

Δες κι αυτό: Τα 4 είδη φωτογραφιών που δεν θέλουμε να ανεβάζετε στα Social

Και αν κρίνω από το αποτέλεσμα, μάλλον οι φόβοι σου επιβεβαιώθηκαν γιατί το μαγικό νούμερο είναι 25 λεπτά (what?) και… 51 δευτερόλεπτα!

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης, είναι ότι η αντίστοιχη διάρκεια για τους άντρες, είναι… 8 δευτερόλεπτα λιγότερο-μια ζωή κοπανατζήδες.

giphy

 

Σε περίπτωση ωστόσο, που το 25λεπτο φαντάζει… βουνό (και είναι, εδώ που τα λέμε), μπορείς να ψάξεις κοπελιά στη Μεγάλη Βρετανία που είναι ok και με 16λεπτο!

Δεν έχεις όρεξη για σεξάκι ε; Ρίξε μια ματιά εδώ

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved