Δεν έχεις όρεξη για σεξάκι ε;

Πάρε βαθιά ανάσα και ΗΡΕΜΗΣΕ. Υπάρχουν λόγοι που συμβαίνει.

Νέοι άνθρωποι είμαστε γεμάτοι ζωντάνια και όρεξη για ζωή. Καλά όλα αυτά, αλλά πολλές φορές τα νιάτα δεν είναι σε συνάρτηση της σεξουαλικής μας δραστηριότητας ή ακόμη πιο γενικά της σεξουαλικής μας ζωής. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι ακόμα κι αν είσαι στο άνθος της ηλικίας σου, ακόμα κι αν έχεις πολλά να δώσεις στο… ρινγκ του έρωτα, ίσως υπάρξουν κάποια πραγματάκια-λεπτομέρειες μη φανταστείς-που ίσως βλάψουν τη λίμπιντό σου (λέω ΙΣΩΣ, ηρέμησε)! Όχι φίλε μου, δεν είσαι ανίκανος (αν σου πέρασε από το μυαλό) ούτε και ασέξουαλ. Γενικά είσαι μια χαρά. Απλώς υπάρχουν κάποιοι παράγοντες, οι οποίοι δυστυχώς επηρεάζουν την όρεξή σου για σεξ… εξαφανίζοντάς τη! Τη θέλεις πίσω; Δώσε βάση στα παρακάτω γιατί θα σου αποκαλύψω σπουδαία πράγματα.

Δες κι αυτό: 5 πράγματα που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ όταν με βγάζεις για φαγητό

 

Αδερφέ τεμπέλιασες

Υπάρχει λόγος που υπάρχουν τα γυμναστήρια (και δεν είναι για να βρίσκουν καταφύγιο τα απανταχού ποζέρια). Είναι για να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση, να φροντίσεις την υγεία σου και να γίνεις… τίγρης (πάρτο όπως θέλεις). Εξάλλου το λένε και οι ειδικοί: Όταν γυμνάζεσαι έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή σου, κάτι που έχει άμεσο αντίκτυπο στην όρεξή σου για σεξ. Με λίγα λόγια, ακόμη κι αν πας δύο φορές γυμναστήριο, θα συνεχίσεις να έχεις μπάκα, αλλά όχι… ξηρασία (ξέρεις τι εννοώ).

giphy tumblr 1

 

Kάτι να κάνεις και με τα burger

Καλό το junk food, δε λέω. Αλλά μήπως να το έκοβες λιγάκι; Όχι μαχαίρι βρε παιδί μου, αλλά εκεί που τρως burger και πατάτες 4 φορές την εβδομάδα, κάντες… 1 (σε σκότωσα;). Γενικά να ξέρεις, ότι τα σάκχαρα στο αίμα δεν είναι και ό, τι καλύτερο για την όρεξή σου (για σεξ πάντα γιατί την άλλη την έχεις μπόλικη), ενώ το πρήξιμο και η αφυδάτωση υποσυνείδητα σε αποτρέπουν από το να μείνεις γυμνούλης μπροστά σε μία γυναίκα. Έχεις δοκιμάσει το πράσινο τσάι; Ή έστω την μεσογειακή διατροφή; Μαλακίες λέω ε;

Και μία αλήθεια: «Αγόρια, προφανώς και δεν σας κοιτάμε στο πορτοφόλι»«Αγόρια, προφανώς και δεν σας κοιτάμε στο πορτοφόλι»

giphy downsized 2

 

Προσπάθησε να ηρεμήσεις

Ξέρω: Άγχος, στρες, προθεσμίες, η ομάδα που δεν μπορεί να περάσει το κέντρο, η δικιά σου που σε πιέζει να παντρευτείτε, πολύ θέλει ο άνθρωπος; Τα’ χεις παίξει! Και είναι απολύτως λογικό. Σύμφωνα με τους επιστήμονες (αυτοί πάντα ξέρουν) το στρες σου καταναλώνει τόση ενέργεια, που δεν μένει τίποτα για σεξ! Κράτα ένα μικρό ημερολόγιο άγχους-μπας και καταλάβεις τι είναι αυτό που σε φρικάρει. Κάνε και λίγη γιόγκα (εντάξει εδώ γέλασα λίγο αλλά το λένε οι ειδικοί). Ε τι να σου πω; Ο πιο αντρικός τρόπος είναι να μετρήσεις προβατάκια. Τό ‘χεις;

tommmmmmm

Και κάτι σοβαρό: Το σαλιάρισμα δεν είναι μαγκιά... είναι αυτοταπείνωση

 

Κινητό… αυτός ο φονιάς

Περίμενες ποτέ ότι το κινητό θα σου προκαλούσε τόσο μεγάλο κακό; Κανείς βασικά. Αν το καλοσκεφτείς, δεν υπάρχει τίποτα πιο αντισεξουαλικό από ένα ζευγάρι χωμένο στο κινητό με παντελή αδιαφορία ο ένας για τον άλλο. Και άντε και το αφήνεις. Πώς να σου έρθει η όρεξη όταν λίγο πιο πριν έχεις μελετήσει εξονυχιστικά όλες τις φωτογραφίες της Emily Ratajkowski και η δικιά σου δεν της μοιάζει ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι; Σε καταλαβαίνω. Το ίδιο παθαίνουμε κι εμείς με τον Chris Hemsworth.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved