Η έρευνα που σε προτρέπει να αγαπήσεις πριν ροχαλίσεις

Ύπνος χωρίς σεξ, φαγητό χωρίς αλάτι.

Λένε ότι το μυστικό για μία ευτυχισμένη και ισορροπημένη σχέση είναι ο πολύς και ποιοτικός ύπνος, μιας και άνθρωπος κουρασμένος και άυπνος τείνει να γίνεται μεγάλος μαλάκας. Βέβαια, στην καθημερινότητα, τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα, γιατί πολύ απλά οι τύποι που έχουν τον ύπνο στο τσεπάκι τους (ευτυχισμένοι αν με ρωτάς) είναι ελάχιστοι.

Μη στενοχωριέσαι όμως και θα σε φτιάξουμε και σένα, άγνωστε προβληματισμένε και αγχωμένε φίλε εκεί έξω, που τα βάσανα δε σ’ αφήνουν να κλείσεις μάτι. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε ο Αυστραλός Dr. Michele Lastella (ειδικός σε θέματα ύπνου) σε 460 συμμετέχοντες ανάμεσα στην ηλικία των 18 και 70 ετών, η βασική προϋπόθεση για έναν καλό ύπνο, είναι το σεξ.

Kαι κάτι ακόμα: Πώς προκύπτει το σεξ δίχως αύριο;

Συγκεκριμένα, το 64% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι κοιμόντουσαν καλύτερα όταν είχαν κάνει σεξ το οποίο μάλιστα περιελάμβανε και οργασμό (όλα κι όλα), σε σχέση πάντα με εκείνους που πήγαιναν για ύπνο χωρίς χαρά στα σκέλια.

 

Κι αν ακόμα δε σε έπεισα, ο Dr. Lastella εξηγεί: «Όταν κάνουμε σεξ, σταματάμε να σκεφτόμαστε τη δουλειά και γενικότερα όλα εκείνα που μας χαλούν τη διάθεση». Εγώ θα συμπληρώσω, ότι στο τέλος είσαι τόσο κουρασμένος, που σχεδόν λιποθυμάς στον ύπνο.

Kαι μία... ειρωνία: Κοιμήσου ήσυχος: Η κοπέλα σου δεν φλερτάρει όταν βγαίνει έξω

Και τώρα κάτι που θα αμφισβητήσω: Ο Lastella είπε, ότι οι μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή είναι ο ύπνος και το σεξ. Και το φαγητό πού πάει ρε συ ντόκτορ; 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved