Ο παπαφίγκος μας έχει πάρει αρκετό μπόι τις τελευταίες δεκαετίες

Αν για κάτι μπορούν να είναι περήφανες οι νεότερες γενιές αντρών σε σχέση με γονείς και παππούδες, είναι το μέγεθός τους.

Επιτέλους και ένας τομέας όπου Millennials και Gen Z μπορούν να στέκονται υπερήφανοι απέναντι στις προηγούμενες γενιές που τους κουνάνε υποτιμητικά το δάχτυλο. Το πέος των νέων αντρών έχει μεγαλώσει κατά 24% τα τελευταία 30 χρόνια, ένα ποσοστό που βγήκε από τη συγκριτική μελέτη 75 διαφορετικών ερευνών που έχουν διεξαχθεί στην Αμερική από το 1942, μέχρι το 2021. Ναι, κάποιοι ερευνητές μετρούν πέη και δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο σε αυτό.

 

 

Η μελέτη δημοσιεύθηκε στο World Journal of Men’s Health, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Michael Eisenberg του τμήματος ουρολογίας στο πανεπιστήμιο του Stanford. H ομάδα του ανέλυσε ούτε λίγο, ούτε πολύ, τα δεδομένα 55.000 αντρών ηλικίας από 18 ως 86 ετών και η πρόοδος είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή. 

Ποια είναι τελικά η ιδανική διάρκεια στο σεξ;

Ο μέσος όρος του πέους των Αμερικανών πήγε μέσα σε τριάντα περίπου χρόνια, από τα 12,2 εκατοστά στα 15,5 και αυτό ναι μεν είναι πολύ καλά νέα, για άντρες και γυναίκες, αλλά οι επιστήμονες προβληματίζονται με αυτή τη δραστική αλλαγή. Ορισμένοι από αυτούς ανησυχούν για το ότι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας, αυτό που συνδέεται με την αναπαραγωγή σημείωσε τόσο μεγάλη αλλαγή σε μικρό χρονικό διάστημα γιατί αυτό μπορεί να οφείλεται στις ορμόνες μας που έχουν υποστεί λόγω της έκθεσής μας στην περιβαλλοντική ρύπανση και αυτός είναι ένας τρόπος αντίδρασης του οργανισμού μας. 

 

 

Άλλοι επιστήμονες είναι πιο καθησυχαστικοί και θεωρούν ότι είναι κάτι φυσιολογικό που έχει προκύψει από το ότι οι νέες γενιές κάνουν περισσότερο σεξ και βλέπουν περισσότερο πορνό. Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερες στύσεις και από τη στιγμή που το πέος είναι ένας μυς, τότε είναι φυσιολογικό το να μεγαλώνει μέσω της «εκγύμνασης». 

Βλέπεις πορνό με τη σύντροφό σου;

Εμείς θα διαλέξουμε το δεύτερο σενάριο, όσο ανησυχητικό κι αν ακούγεται το πρώτο. Στο κάτω-κάτω της γραφής είναι μια εξέλιξη που ικανοποιεί αμφότερα τα φύλα, τόσο στην αυτοπεποίθηση, όσο και στην απόλαυση αντίστοιχα.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved