imdb Έρευνα Ratpack: «Κυρίες, ποια είναι η γνώμη σας για το πορνό;»

Τρεις γυναίκες, τρεις ερωτήσεις, ένα θέμα με μπόλικο ζουμί. Tι σκέφτονται τελικά οι γυναίκες για τη σχέση άντρα και πορνό;

Ερ. #1: Σε ξενερώνει αν ο άντρας βλέπει πορνό;

Ερ. #2: Θα έβλεπες ποτέ πορνό μαζί με το αγόρι σου;

Ερ. #3: Βλέπεις μόνη σου πορνό;

Όλα και όλα και σταράτα. Τρεις ερωτήσεις που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, τρία ερωτήματα ικανά να ξεκλειδώσουν όλο το ζουμί της υπόθεσης που βασανίζει αρκετούς άντρες. Αν ήταν να μιλούσαμε για τους εαυτούς μας τις ξέρουμε τις απαντήσεις, ειδικά για ένα λεπτό και ταυτόχρονα «χοντρό» θέμα όπως είναι το πορνό.

Σε άλλους αρέσει, σε άλλους πάλι -και καλά- δεν αρέσει. Τα έχει πει και ο Τζόι Τριμπιάνι.

 

 

Για να αρχίσει να ξεδιαλύνεται το τοπίο κάναμε μια μίνι έρευνα, επιχειρώντας να μάθουμε τι πιστεύει για μας η απέναντι πλευρά όσον αφορά το αγαπημένο μας ερωτικό περιεχόμενο.

Κάναμε σε τρεις γυναίκες (25, 31, 38 ετών) τις ερωτήσεις που σου δείξαμε στην αρχή και εκείνες (αφού εξασφάλισαν την ανωνυμία τους, για αυτό και θα τις δεις μονάχα με τα αρχικά των ονομάτων τους) έδωσαν τα φώτα τους επί του θέματος πάνω σε ένα topic-φωτιά που μας αφορά όλους. Ή τουλάχιστον τους περισσότερους.

 Γιατί βλέπουμε περισσότερο πορνό αλλά κάνουμε λιγότερο σεξ;

Κ.Μ. (25 ετών)

Ερ. #1: Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό για έναν άντρα να βλέπει πορνό. Αν ζηλεύεις επειδή το αγόρι σου έδωσε σημασία στο πορνό και “αφέθηκε” στο περιεχόμενό του τότε κάτι κάνεις λάθος. Ίσα ίσα που δεν θεωρώ ότι επηρεάζει αρνητικά την ερωτική ζωή του ζευγαριού, αλλά το αντίθετο. Είναι εντελώς φυσιολογικό. Όχι για να παίρνει καμιά ιδέα από κάποια στάση απαραίτητα αλλά να του ξυπνάει κάποια ένστικτα που θα ήθελε να ανακαλύψει μαζί μου.

Ερ. #2: Έχω δει προφανώς και με τα περισσότερα αγόρια μου. Το θέμα είναι να βλέπεις και να έχεις και κάποιο “ώφελος” στην τελική.  Αν στο τέλος εκείνος δεν έχει όρεξη για σεξ, καλύτερα να μην το ξαναδοκιμάσεις.

Ερ. #3Έχω δει μόνη μου, θα ξανάβλεπα μόνη μου αλλά δεν βλέπω σε μόνιμη βάση προφανώς! Θα πω την κλισεδιά «όλα θέλω να προέρχονται από τη φαντασία». Τη δική του κυρίως.

 

 

Ζ.Κ. (31 ετών)

Ερ. #1: Δεν με φτιάχνει από την μία, από την άλλη όπως έχει αποδειχθεί και στην πράξη δεν είναι ότι με χάλασε κιόλας. Έχει να κάνει με τον άντρα ξεκάθαρα. Όταν έπιασα έναν πρώην μου να βλέπει κατάλαβε αμέσως ότι ξίνησα αλλά έκανε τα πάντα για να με κάνει να το ξεχάσω. Μετά από 5 λεπτά είχα μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία στο κρεβάτι, κυρίως γιατί με έκανε να νιώθω ότι του άρεσα περισσότερο εγώ παρά η πρωταγωνίστρια. Άμα μου ξανασυμβεί με τον νυν να ξαναερωτηθώ παρακαλώ.

Ερ. #2: Δεν το έχω επιδιώξει αλλά μπορώ να πω ότι δεν θα είχα θέμα να το δω. Βέβαια αν τον δω να προτιμάει να δει περισσότερο το τι γίνεται στην οθόνη ή να κλείνεται όλη την ώρα με το λάπτοπ στην τουαλέτα και μετά να μην έχει όρεξη να με αγγίξει, κάποια συνδρομή είναι βέβαιο ότι θα κοπεί.

Ερ. #3: Δύο φορές στη ζωή μου. Μια φορά όταν ήμουν μικρή και είχα ξενυχτήσει στην τηλεόραση, άλλη μία μου έβαλε ο αδερφός μου για πλάκα στην εφηβία. Αν πιάνεται η κασέτα της Τζούλιας τότε τρεις.

 

 

Μ. Ν. (38 ετών)

Ερ. #1: Θέλω να το παίξω υπεράνω αλλά δεν είναι και η καλύτερή μου. Προτιμώ τον άντρα να έχει φαντασία και να μην παίρνει παραδείγματα από τέτοια βίντεο, όχι επειδή έχουν ερωτικό περιεχόμενο και ζηλεύω, αλλά γιατί τις περισσότερες φορές για να βγει καλή σκηνή η υπερβολή πάει σύννεφο. Αν με ρωτάς, για έναν άντρα άνω των 40 συγχωρείται να έβλεπε κάποτε αλλά από μία ηλικία και έπειτα όπου έχει δει και έχει κάνει πράγματα, δεν έχει κάτι να του προσφέρει.

Ερ. #2: Πριν 10-15 χρόνια ίσως, τώρα ποιος ο λόγος; Λες και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Ο μόνος λόγος για να παρακολουθήσουμε κάτι τέτοιο με τον άντρα μου θα είναι για να γελάσουμε ή για να πούμε “αποκλείεται να γίνεται έτσι”.

Ερ. #3: Όποια γυναίκα έχει πει ότι δεν έχει δει ποτέ της πορνό είναι μεγάλο ψέμα. Όταν έχεις δύο μεγαλύτερους αδερφούς είναι πιο εύκολο να μυηθείς από νωρίς στο συγκεκριμένο περιεχόμενο και έχω δει αρκετά μαζί τους. Επειδή όμως έκαναν σαν χαζά το απομυθοποίησα από μικρή.

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved