Τι είναι το double texting και γιατί σαμποτάρει το διαδικτυακό σου φλερτ;

Αν θες το texting να γίνει sexting και στη συνέχεια κάτι παραπάνω, ήρθε η ώρα να μετρήσεις τις κουβέντες σου.

Το on line dating περνάει από διάφορα κύματα και η δημοτικότητά του θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει μια ημιτονοειδή πορεία, αν η τριγωνομετρία σου είναι κάπως σκουριασμένη, εννοούμε ότι μία είναι στα πάνω της και μία στα κάτω της. Κατά τη διάρκεια των lockdown το ψηφιακό ψηστήρι έφτασε στην κορύφωσή του, σαν μονόδρομος με κλειστά τα μπαρ, τους χώρους εργασίας και όπου αλλού φλερτάραμε. Στη συνέχεια ξεχυθήκαμε στους αγρούς της ερωτικής αναζήτησης για να θυμηθούμε λίγο αργότερα και πάλι τα DMs, αλλά και τα dating apps που αφήνουν λιγότερα περιθώρια παρερμηνείας των προθέσεων. 

 

 

Όλα αυτά κύματα, που τώρα μάλλον βρίσκονται σε μια φάση μισογεμάτου, μας έχουν αφήσει σημαντική εμπειρία, κυρίως στο τι πρέπει να αποφεύγουμε στο texting, και όχι δεν αναφερόμαστε στις unsolicited dick pics, νομίζουμε και ελπίζουμε ότι δεν είσαι τέτοιος κάφρος. Ωστόσο υπάρχουν κι άλλα πολλά πράγματα που ξενερώνουν μια υποψήφια ερωτική σύντροφο, εξίσου ενοχλητικά, όπως το double texting.

Τι γνώμη έχουν οι γυναίκες για το πορνό;

Το dating site Seeking το έβαλε στην κορυφή των ενοχλητικών πραγμάτων, μαζί με την δυσοσμία στις μασχάλες, αλλά για αυτή ξέρεις τη λύση. Το double texting δεν είναι κάτι παραπάνω από το να γράφεις κάτι και να ξαναγράφεις στα καπάκια πριν απαντήσει, συχνά με το ερώτημα πικρία γιατί δεν έχει απαντήσει. Δηλαδή στέλνεις μια καλημέρα για παράδειγμα και επειδή δεν έχει απαντήσει σχετικά γρήγορα, στέλνεις αμέσως κάτι παραπονιάρικο. 

 

 

Δεν έχει σημασία αν έχουν περάσει 5 νανοσεκόντ ή 5 ώρες, ούτε αν είναι αθώο το παράπονο ή ζητάς τον λόγο σαν αγροίκος. Απλά μην το κάνεις, υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να μην ψήνεται ή να μην μπορεί να σου απαντήσει άμεσα. Δώσε της χρόνο ή/και συνέχισε το διπλάρωμα αλλού. Οκ, θα σε ξύσει λίγο το χέρι σου γιατί όπως και να το κάνουμε είναι μια μίνι μορφή απόρριψης και μάλιστα χωρίς εξήγηση, κάτι σαν ελαφρύ ghosting, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. 

Πόσο διαφορετικό σεξ κάνουν οι 20άρηδες σε σχέση με τους 30άρηδες;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το double texting δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα. Τα σενάρια που παίζουν είναι να την κάνεις να νιώσει άσχημα, να εκνευριστεί, να σε μπλοκάρει και γενικά πράγματα που απέχουν παρασάγγας από το οποιοδήποτε ερωτικά σενάριο. Από την άλλη πλευρά δείχνεις ότι δεν είσαι λιγούρι, έχεις ισχυρό χαρακτήρα, δείχνεις άντρας που έχει υπομονή και ξέρεις να παίρνεις αυτό που θέλεις χωρίς γκρίνιες και παρακαλετά και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι σε έναν άντρα από αυτό. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved