Κόψτε τις πολλές τσόντες μάγκες, βλάπτει τη φαντασία σας

Η εικονική πραγματικότητα της μοναχικής ηδονής στο πορνό δεν έχει απαραίτητα εφαρμογή και στην πραγματικότητα.

Μπορεί το ALTER να μην εκπέμπει πλέον και να χάσαμε την ευκαιρία να δούμε ξημερώματα τον «Αόρατο Εραστή» (όχι με τον Πάτρικ Σουέιζι), παρόλα αυτά το διαδικτυακό πορνό είναι διαρκώς στη διάθεσή μας και μας βοηθάει στις στιγμές εκείνες που πραγματικά έχουμε ανάγκη λίγο παραπάνω να ερεθιστούμε. Προς θεού, δεν είναι ποτέ κακό ένας άντρας να βλέπει πορνό για να παίξει με το en-joy stick του, να πάρει ώθηση από την εικόνα και να βυθιστεί στις ιδέες του κάτω κεφαλιού του.

Ξεχνιέται άλλωστε η απέραντη χαρά του αχτύπητου ντουέτου Τσάντλερ και Τζόι στα «Φιλαράκια» όταν πετύχαιναν πορνό στην τηλεόραση;

 

 

Το θέμα δεν είναι αν βλέπεις

Πολλές φορές συγχέουμε την προσωπική ζωή και τον τρόπο που εκλαμβάνουμε τα πράγματα με αυτά που έχουμε δει σε ταινίες και σειρές με το πορνό να μην αποτελεί εξαίρεση στον συγκεκριμένο κανόνα. Όχι μόνο δεν είναι εξαίρεση βασικά, αλλά βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την συμπεριφορά μας στο κρεβάτι και αυτό κάνει «μπαμ». Το λένε και οι έρευνες άλλωστε ότι οι σύγχρονοι άντρες και ειδικά οι millenials έχουν εθιστεί στο πορνό και είτε απλώς δεν έχουν όρεξη για σεξ, είτε απλά αντιγράφουν αυτό που βλέπουν.

Ρώτα το κορίτσι σου, ένα one night stand σου, οποιαδήποτε. Οι άντρες δεν χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, αλλά έχουν γίνει έρμαια κάθε αλληλουχίας που βλέπουν στην οθόνη και μάλιστα με τη συγκεκριμένη σειρά. Αν σε ρωτήσει το date σου αν βλέπεις τσόντες και εσύ πεις «όχι» νομίζεις θα σε πιστέψει; Αν σε δει να έχεις στο μυαλό σου το σύστημα «διείσδυση» - «τελείωμα»- «απόλαυση» όντα κυνικός λες και είναι ποδοσφαιρικό 4-4-2 τότε νομίζεις ότι θα γλιτώσεις; Σε έχουν καταλάβει από χιλιόμετρα. 

 

 

Μπορεί να μην σε νοιάζει κιόλας να σε πάρουν χαμπάρι, το θέμα είναι άλλο όμως. Γιατί χωρίς να το θέλεις χαντακώνεις τον εαυτό σου.

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να παρακολουθείς πόρνο από το κινητό σου;

Αν δεν πάει σύμφωνα με το «σύστημα» δεν το απολαμβάνεις

Κρίμα δεν είναι να μην απολαύσεις το σεξ επειδή νομίζεις ότι δεν είναι καλό; Επειδή έχεις συνηθίσει να βλέπεις στο πορνό πως οι πρωταγωνιστές έχουν πάντα τσίτα τα προσόντα, ορμάνε, δίνουν «πίεση» και βγάζουν «σιντριβάνια» -πάντα έτσι γίνεται- και μετά από ώρα κιόλας, δεν σημαίνει ότι έτσι γίνεται και στην πραγματικότητα. Άλλο τι παίζει στο Matrix, άλλο στον πραγματικό κόσμο.

Όταν συνδέεσαι με την πραγματικότητα και την αυθεντική συνεύρεση καλό είναι μην προσπαθείς να κάνεις copy paste την τσόντα που είδες στο γραφείο ή το σπίτι, αλλά να δεις πώς θα σε πάει η κατάσταση. Δεν λέμε να μην δεις τίποτα, αλλά όταν θα βρεθείς γυμνός ενώπιον της να είσαι αυθεντικός. Να διασκευάσεις και να ανακαλύψεις τη δική σας πορεία μακριά από πεπατημένες σκηνές που έχεις δει. Και σίγουρα μην νομίζεις ότι επειδή δεν θα βγάλεις «σιντριβάνια» ή δεν φτάσεις καν σε οργασμό ότι δεν περνάει εκείνη καλά, όπως και εσύ.

Σε έχει πάρει και σένα ο ύπνος στο σεξ;

Το σεξ δεν είναι σαν το παγωτό μηχανής που κρατάμε το χωνάκι και το τρώμε, έχει πολλούς ακόμα τρόπους να το απολαύσεις. Άλλος μπορεί να το θέλει σε κυπελάκι, άλλος σε μιλκ σέικ ή και σε άλλες γεύσεις. Μην σκοτώνεις τη φαντασία σου, ειδικά στον σεξουαλικό τομέα. Πάρε ιδέα από το πορνό αλλά δες το σαν απόλαυση, όχι σαν μάθημα.

Σαφώς και όλοι θα θέλαμε να το κάνουμε σαν τον Σταλόνε και την Σάρον Στόουν στο δάπεδο της ντουζιέρας όπως στον «Σπεσιαλίστα» αλλά τη ρώτησες αν σιχαίνεται να βάλει την πλάτη της εκεί που πατάτε ξυπόλητοι ή τεστάρισες αν αντέχεις τον πόνο στα γόνατα και τους αγκώνες;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved