Αν έχεις αυτήν την προσωπικότητα τότε σίγουρα θα έχεις θέμα στο κρεβάτι

Η στυτική λειτουργία επηρεάζεται πολύ αν έχεις έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Ρίξε μια ματιά μπας και.

Μία νέα έρευνα μας αποκάλυψε πως κάποιες προσωπικότητες είναι πιο επιρρεπείς στα προβλήματα στύσης.

Η προσωπικότητα επηρεάζει τiς επιδόσεις στο κρεβάτι, ισχυρίζεται μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Sexual Medicine και καταγράφει ειδικότερα ότι οι άνδρες με προσωπικότητα τύπου Δ, δηλαδή περισσότερο συνεσταλμένοι και απαισιόδοξοι, είναι πιθανότερο να έχουν στυτική δυσλειτουργία.

Έρευνα: Η απιστία δεν οδηγεί τυχαίο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με τους ερευνητές, πρόκειται για άτομα που συνηθίζουν να αποφεύγουν τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, είναι συχνά αμήχανοι και δυσκολεύονται να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους.

 

 
 

Παράλληλα, έχουν περισσότερες πιθανότητες μη συμμόρφωσης με τη φαρμακευτική αγωγή τους και διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο κατάθλιψης σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό. Αυτός ο τύπος προσωπικότητας αφορά το 17-39% του πληθυσμού σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Ευρώπη.

 

 
 

Οι επιστήμονες μελέτησαν 1.740 σεξουαλικά ενεργούς άνδρες από την Ταϊβάν, 20 έως 40 ετών, στους οποίους έθεσαν ερωτήματα διαδικτυακά σχετικά με την προσωπικότητα και τη σεξουαλική τους ζωή. Οι 941 (54,1%) είχαν προσωπικότητα τύπου Δ.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved