Έρευνα: Πώς θα καταλάβεις αν θέλει περιστασιακό σεξ ή σχέση;

Δεν είναι τόσο δύσκολο, τα σημάδια φαίνονται.

Το σεξ είναι κάτι πολύ δύσκολο να το καταλάβουμε τελικά. Οι σχέσεις το ίδιο. Εδώ είσαι με κάποιον χρόνια ολόκληρα και τελικά δεν καταφέρνεις να τον καταλάβεις. Σίγουρα όλα ξεκινάνε από τον ίδιο σου τον εαυτό.

 

 

Τι σκοπούς έχει άραγε αυτός που γνωρίσατε τυχαία και έκανε την καρδιά σας να σκιρτήσει; Θα είναι η επόμενη σύντροφός σας ή απλώς μια σεξουαλική περιπέτεια; Πριν απευθυνθείτε σε... μάγισσες και χαρτορίχτρες, διαβάστε ένα ενδιαφέρον επιστημονικό εύρημα που πιθανώς να σας βγάλει από τα βασανιστικά ερωτηματικά.

 

 
 

Η επιστήμη τελικά μπορεί να δώσει πολλές απαντήσεις σε σεξουαλικά ερωτήματα και ζητήματα σχέσεων. Μπορούμε να εμπιστευτούμε την επιστήμη σε θέματα καθημερινά. 

Εάν δεν θέλετε να βρεθείτε, λοιπόν, προ τετελεσμένων και να τραγουδάτε «άλλο αγάπη κι άλλο σεξ» όταν πια θα είναι αργά, νέα έρευνα συστήνει έναν εύκολο και τρόπο να καταλάβατε αν το πρόσωπο του ενδιαφέροντος θέλει σχέση ή απλώς περιστασιακό σεξ.

 

 
 

Βγήκατε σε κάποιο μπαρ ή για περπάτημα και πέσατε τυχαία πάνω στον επόμενο έρωτα της ζωής σας… ή μήπως όχι; Ένα μεγάλο ερωτηματικό συνοδεύει κάθε νέα γνωριμία για το αν οι επιθυμίες και οι αναζητήσεις του καθενός συμπίπτουν ή το ειδύλλιο δεν πρέπει τελικά να προχωρήσει.

Πώς θα διακρίνουμε τελικά ποιες είναι οι προθέσεις του άλλου δίπλα μας;

Δες εδώ τι έδειξε η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved