Γιατί όταν είμαστε σε σχέση κάνουμε λιγότερο σεξ;

Κι όμως μία νέα έρευνα αυτό μας δείχνει.

Μειώνεται η συχνότητα των ερωτικών επαφών για όσους είναι σε μια συντροφική σχέση, αλλά από την άλλη η εγγύτητα φέρνει καλύτερο σεξ. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι έρευνες για την ερωτική μας συμπεριφορά.

 

 

Δεν είναι η ιδέα σου. Όχι. Πράγματι, είναι γεγονός. Κάνουμε λιγότερο σεξ σε σχέση με το παρελθόν. Σχεδόν όλοι. Άντρες, γυναίκες. Μικροί, μεγάλοι. Παντρεμένοι, ανύπαντροι. Υπάρχουν, ήδη, αρκετές έρευνες που το επιβεβαιώνουν και ακόμα περισσότεροι ειδικοί που μελετούν αυτό το φαινόμενο. Κι έχουν μάλιστα ήδη καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένα αίτια, τα οποία σίγουρα θα ήθελες να μάθεις ποια είναι.

Αν θες να κρατήσεις τη σχέση σου πρέπει να αναβαθμίσεις το σεξ που κάνεις

 
 

Μην ξεχνάς, εξάλλου, ότι άλλες τόσες έρευνες επιβεβαιώνουν τα τελευταία χρόνια ότι το σεξ αποτελεί δείκτη ευεξίας και συνδέεται με σημαντικά οφέλη στην υγεία σου. Γιατί, λοιπόν, να μην το απολαμβάνεις (κι εσύ) περισσότερο;

Η σεξουαλική επαφή είναι ταυτισμένη με την ύπαρξή μας και, δεδομένης της μακράς πορείας του ανθρώπινου είδους, θα έλεγε κανείς πως όλα τα θέματα γύρω από το σεξ θα έχουν εξαντληθεί. Φαίνεται όμως ότι ακόμα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα.

 

 
 

Την περασμένη χρονιά δημοσιεύθηκε πλήθος ερευνών που έφερε στην επιφάνεια ανεξερεύνητες πτυχές αυτής της ανθρώπινης δραστηριότητας. Διαβάστε τα έξι πιο σημαντικά θέματα που ανακαλύψαμε την προηγούμενη χρονιά.

Δες εδώ τι έδειξε η έρευνα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved