Τέσσερις δικαιολογίες χωρισμού που σημαίνουν κάτι άλλο

Συγνώμη, αλλά κάποια πράγματα δε λέγονται.

Ξεκινώ με κάτι βασικό το οποίο επικρατεί δεκαετίες τώρα και το οποίο –σύμφωνα πάντα με την αίσθησή μου-δε θα αλλάξει ποτέ: Ο άντρας δε χωρίζει ή ακόμα κι αν το κάνει, το κάνει με τα χίλια ζόρια. Όχι δε σε κατηγορώ και δε σε κατακρίνω-προς Θεού-. Αυτό είναι κάτι που είναι συνώνυμο της φύσης σου, όπως εμάς τα ψώνια, η γκρίνια και η ανασφάλεια για το σώμα μας.

Θα μου πεις τώρα, είναι δυνατόν να μένεις σε μία σχέση στην οποία είσαι δυστυχισμένος μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τη φύση σου; Κι όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί μπαίνει σφήνα και η… ιδιαίτερη ροπή σου στο ξενοκοίταγμα, και τότε άντε να τα συμμαζέψεις. Σήμερα όμως, δε θα ασχοληθώ με τους άντρες που χωρίζουν, αλλά με τις γυναίκες. Γιατί σε αντίθεση με σένα φίλε μου, εμείς, ό, τι δεν μας αρέσει το αλλάζουμε. Ίσως όχι πάντα με ειλικρίνεια, αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Τι; Σε κοροιδεύω; Ξέρεις πόσες φορές σε έχουν χωρίσει με ψέματα; Διάβασε παρακάτω για να πάρεις μία ιδέα.

 

Σου λέει: Νομίζω ότι η σχέση μας δεν οδηγεί κάπου. Δε θέλουμε τα ίδια πράγματα / Εννοεί: Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη σεξουαλική μας ζωή και τη δουλειά σου. Μάλλον θα βρω κάτι άλλο

Να σου πω κάτι; Μη την κατηγορείς και μην την αποπαίρνεις. Όταν η γυναίκα πάψει να απολαμβάνει το σεξ μαζί σου, τότε θα αρχίσει να ψάχνεται. Εν αντιθέσει φυσικά με σένα, που μπορείς να συνδυάζεις και τη γυναίκα και το… αίσθημα (και μην πεις ότι είμαι υπερβολική). Με λίγα λόγια, εμείς θέλουμε όλο το πακέτο-κάτι σαν το X του Σάκη Ρουβά-. Σε περίπτωση που δεν μας κάνεις, ή ανακαλύψουμε κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον, ίσως να μην μπορέσουμε να σου υποσχεθούμε αιώνια αγάπη. Και να ξέρεις, σου έχουμε κρούσει πολλές φορές το καμπανάκι, κι εσύ ήσουν στην κοσμάρα σου.

judeeeeee

 

Σου λέει: Καλύτερα να μείνουμε φίλοι / Εννοεί: Δεν υπάρχει περίπτωση να σου ξανακάτσω ούτε κατά λάθος

Έγκλημα μεγάλο αυτό που έκανε, αλλά για όλα υπάρχει εξήγηση. Σε γνώρισε σε μία εποχή ευάλωτη, κατά την οποία οι φίλες της ήταν σε σχέση και εκείνη έψαχνε ώμο να κλάψει. Βρήκε εσένα που την ήθελες και την πρόσεχες, αλλά δεν την έκοβε και τη φλέβα της. Ωστόσο, για διακοπούλες και ταινιούλες καλός ήσουν. Μέχρι που ερωτεύτηκε και είπε να σε κρατήσει για φίλο. Όχι τίποτα άλλο, να έχει και καβάτζα όταν την παρατήσει ο άλλος. Σκληρή η ζωή έτσι;

 

Σου λέει: Φαίνεσαι ιδιαίτερα απασχολημένος και νιώθω ότι δεν είμαι προτεραιότητά σου / Εννοεί: Δουλεύεις πάρα πάρα πολύ και σε βαρέθηκα

Τώρα συγνώμη δεν έχει κι άδικο. Από την άλλη, κι εσύ δεν έχεις άλλη επιλογή. Θεωρώ ωστόσο, ότι ακόμη και Πολυεθνική να διοικείς, λίγο χρόνο θα μπορέσεις να τον βρεις. Γενικά, οι γυναίκες θέλουμε να είμαστε το επίκεντρο των αντρών, είτε σου αρέσει είτε όχι. Αν λοιπόν εσύ προτιμάς την καριέρα σου, τότε μάλλον θα μείνεις και μόνος σου-τουλάχιστον μακροπρόθεσμα. Γιατί για να στο πω και με λόγια απλά, δεν μας αρέσει να μας ακυρώνεις ούτε την εκδρομή, ούτε την έξοδο ούτε και το άραγμα στο σπίτι, και όλα αυτά για τη δουλειά. Λυπάμαι.

 

Σου λέει: Νομίζω ότι δε θέλω να έχω σχέση πια / Εννοεί: Νομίζω ότι έχω βρει κάτι άλλο καλύτερο

Όχι δε θα ψάξει, το βρήκε!!! Φυσικά εσένα θα σου πει ότι το μόνο που θέλει είναι η ελευθερία της, αλλά στην πρώτη ευκαιρία θα τη δεις διακοπές με τον καινούριο, να του έχει κάνει κεφαλοκλείδωμα και να καμαρώνει λες και έχει για γκόμενο το Brad Pitt. Βρε κακομοίρη, σχέση με σένα δεν ήθελε τελικά.

giphy



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved