pexels Γιατί πρέπει να κάνεις σεξ κυρίως την Παρασκευή;

Καλά και Τετάρτη δε θα σε χαλούσε αλλά υπάρχουν λόγοι που η Παρασκευή είναι η καλύτερη μέρα.

Ας αρχίσουμε με μια μεγάλη αλήθεια και ας μην κοροϊδευόμαστε. Όποτε βρεις την ευκαιρία για σεξάκι, άρπαξέ την από τα μαλλιά (διπλής). Σημασία δεν έχει η μέρα, η ώρα, η τοποθεσία αλλά το να απολαύσεις το σεξ. Ωστόσο υπάρχει μία συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας που το σεξ είναι καλύτερο από τις υπόλοιπες. Πρόκειται για την Παρασκευή και υπάρχουν πέντε λόγοι που το επιβεβαιώνουν.

Δίνει ενέργεια για το Σαββατοκύριακο

Ο ύπνος γίνεται πιο ποιοτικός, ξυπνάς με μεγαλύτερη ενέργεια, πιο χαλαρός και πιο ανέμελος. Θα σε βοηθήσει να περάσεις ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και να μπεις δυνατά από Δευτέρα.

 

 

Καλύτερη ψυχολογία

Σε βοηθάει στην ψυχολογία και θα εκκινήσει το Σαββατοκύριακό σου με μεγαλύτερη και καλύτερη διάθεση. Όλοι θέλουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και το να κάνεις σεξ την προηγούμενη μέρα είναι ο καλύτερος τρόπος.

Βάζει τέλος σε μία κακή εβδομάδα

Πέρασες μία ζόρικη εβδομάδα; Μία εβδομάδα με πίεση, στρες, προβλήματα; Δεν είσαι μόνος σου σε αυτόν τον κόσμο. Συμβαίνει στην πλειοψηφία της ανθρωπότητας. Οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί και το σεξ της Παρασκευής θα βάλει ένα καλό φινάλε σε αυτή τη δύσκολη εβδομάδα.

Υπάρχει η ιδανική ώρα για σεξ, οπότε κοίτα να βάζεις υπενθύμιση

Βάλε φαντασία

Η Παρασκευή μπορεί να γίνει η μέρα που δοκιμάζετε κάτι διαφορετικό. Μία νέα στάση, ένα sex toy, κάτι που θα αλλάξει τη ρουτίνα του σεξ και θα σας ανανεώσει. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι και για τους δύο σας να σκέφτεστε τον επόμενο στόχο.

 

 

Βελτιώνει τη σχέση

Το σεξ είναι σημαντικό για μία σχέση. Όσο περισσότερο και πιο ποιοτικό είναι το σεξ, τόσο πιο πολύ βελτιώνετε η σχέση και η Παρασκευή είναι η καλύτερη μέρα για πιο ποιοτικό σεξ. Καθώς δεν έχεις το άγχος της επόμενης μέρας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved