pexels Οι στιγμές που σε βρίσκει hot και εσύ δεν έχεις ιδέα

Το να γίνεις ποθητός στα μάτια της, βρίσκεται σε μικρές, καθημερινές κινήσεις.

Δείξε μου έναν άνδρα που δε θέλει να είναι sexy, να σου δείξω έναν ψεύτη. Όλοι οι άνδρες θέλουμε να γοητεύουμε τις γυναίκες και να τις κάνουμε να μας θέλουν κολασμένα. Κάποιοι το προσπαθούν απεγνωσμένα και σε κάποιους βγαίνει αβίαστα. Το sexiness είναι υποκειμενικό και ποικίλλει ανάλογα με τον χαρακτήρα μας αλλά και τη γυναίκα που θέλουμε να γοητεύσουμε.

Παρακάτω θα διαβάσεις εκείνες τις στιγμές που πραγματικά δείχνεις γοητευτικός και sexy αλλά εσύ δεν το παίρνεις χαμπάρι.

Όταν σηκώνεις τα μανίκια σου

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται αρκετές γυναίκες στο Reddit, η στιγμή που σηκώνεις τα μανίκια σου, είναι μία sexy συνθήκη στα μάτια των γυναικών. Η κίνηση προϊδεάζει πως είσαι αποφασισμένος να κάνεις κάτι σοβαρό ή να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση.

 

 

Όταν μαγειρεύεις

Οι άνδρες που μαγειρεύουν έχουν πάντα το προβάδισμα. Η μαγειρική είναι σέξι για κάθε γυναίκα καθώς δείχνεις πως είσαι αυτόνομος, υπεύθυνος και ότι μπορείς να την περιποιηθείς καταλλήλως.

Όταν είσαι ευγενικός και γενναίος

Κάθε φορά που γίνεσαι ευγενικός με τον σερβιτόρο ή τον μπουφετζή, κάτι νιώθει μέσα της. Η ευγένεια είναι πάντα ελκυστική όπως και το γεγονός να υπερασπίζεσαι κάποιον αδύναμο. Γίνεσαι γενναίος και αυτό αρέσει.

Αυτό που σου αρέσει κάποια αλλά σε θέλει η φίλη της

Όταν ψήνεις

Το bbq δεν έχει καμία σχέση με τη μαγειρική. Το ψήσιμο είναι ένα χόμπι μόνο για άνδρες και μια διαδικασία που δύσκολα θα βρεις γυναίκα να αναλαμβάνει. Άσε που κρυφά σ’ αρέσει να βρίσκεσαι πάνω από την ψησταριά.

Όταν βγαίνεις από το ντους

Βγαίνεις από το ντους με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση σου. Ένα ημίγυμνο κορμί, αν βρίσκεται σε fit κατάσταση, και η αίσθηση καθαριότητας είναι ο απόλυτος συνδυασμός.

 

 

Όταν την κοιτάς στα μάτια

Είστε έξω και συζητάτε. Όταν την κοιτάς στα μάτια σημαίνει πως την παρατηρείς, τη σέβεσαι και είσαι εκεί μόνο για εκείνη. Το αντιλαμβάνεται, το αισθάνεται και νιώθει την διέγερση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved