Τελικά θα μάθουμε ποτέ τι σκέφτονται οι γυναίκες στο κρεβάτι;

Μία έρευνα λύνει απορίες αιώνων.

Σίγουρα καμία γυναίκα δεν θα σου μιλήσει ανοιχτά για το σεξ. Δεν ξέρουμε γιατί αλλά έτσι είναι. Σπάνια θα βρεις μία γυναίκα που θέλει να μιλήσει για τις σκέψεις της την ώρα του σεξ. Έτσι είναι τα πράγματα κι εμείς πάντα είχαμε την απορία τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν κάνουν σεξ. Τώρα όμως ήρθε αυτή η έρευνα να αλλάξει πολλά δεδομένα.

 

 

Γιατί δεν γνωρίζουμε τις σκέψεις τους στο σεξ;

Μπορεί να ξέρουμε κάποιες από τις πιο τρελές τους φαντασιώσεις, αλλά όμως δεν γνωρίζουμε κάτι πολύ βασικό. Τι σκέφτονται άραγε οι γυναίκες τη στιγμή που γίνεται η πράξη; Αυτό είναι μία απορία χρόνων, μία ανδρική απορία που δεν είναι εύκολο να λυθεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή της επιστήμης.

 

 
 

Εδώ θα βρεις μερικές από τις σκέψεις που κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι:

Αυτή τη φορά, δεν θα σου βγάλουμε στη φόρα κάτι αντίστοιχα kinky που αφορά το έτερον σου ήμισυ. Όχι, αυτό το έχουμε κάνει στο παρελθόν. Τώρα θα σου δείξουμε τι, πάνω κάτω, σκέφτεται μία γυναίκα τη στιγμή που βρίσκεται στο κρεβάτι μαζί σου. Αυτό είναι κάτι πολύ βασικό που πρέπει να γνωρίζουμε. Δεν ξέρουμε γιατί ακριβώς είναι βασικό αλλά είναι.

Γιατί οι γυναίκες είναι τόσο μυστικοπαθείς στο σεξ;

Θα σου μιλήσουμε για όλα εκείνα που σκέφτεται κάθε γυναίκα όταν κάνει σεξ μαζί σου, αλλά δεν «παίζει» με τίποτα να στα εκφράσει. Γιατί; Κανείς δεν ξέρει. Δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε γιατί οι γυναίκες είναι τόσο μυστικοπαθείς με τις σεξουαλικές σκέψεις.

 

 
 

Ίσως από ντροπή, φόβο ή πολύ απλά γιατί νομίζει ότι τα ξέρεις ήδη. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθεις τα εξής πέντε πράγματα που δεν πρέπει να αγνοείς όταν την έχεις στο κρεβάτι σου. Ναι είναι πράγματα που δεν τα ξέρεις. Που θέλεις να τα μάθεις από καιρό τώρα αλλά δεν είχες ιδέα για το ποια ακριβώς είναι.

πηγή

Δες εδώ τι σκέφτονται οι γυναίκες στο σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved