Γιατί το Headero app λέει πολλά για την μελλοντική ερωτική ζωή μας;

Ένα app όπως το Tinder, μόνο «λιγάκι» πιο εξειδικευμένο.

Το oral sex ήταν από πάντα ταμπού στην κοινωνία που ζούμε, πλέον όμως πάει να γίνει κάτι που στην ουσία πρέπει να βάλουμε στις ζωές μας έτσι ώστε να ευχαριστήσουμε όσο μπορούμε τη σύντροφο μας. Τώρα έρχεται ένα πολύ εξειδικευμένο app, ένα πράγμα σαν το Tinder αλλά μόνο που αυτό αναφέρεται μόνο σε λάτρεις του στοματικού σεξ.

 

 

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Evolutionary Psychology» δείχνει ότι οι άνδρες «χρησιμοποιούν» το στοματικό σεξ ώστε η σύντροφός τους να παραμείνει πιστή. Η στρατηγική αυτή φαίνεται πως είναι αρκετά αποτελεσματική, καθώς εκτοξεύει την ικανοποίηση της γυναίκας από το σεξ αλλά και τη σχέση γενικότερα.

 

 
 

Μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο να υπάρχει ένα τόσο σεξουαλικά εξειδικευμένο application από την άλλη όμως υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που πραγματικά λατρεύει να το κάνει. Βέβαια δεν είμαστε σίγουροι αν τελικά το Headero θα έχει την ίδια επιτυχία με το Tinder έτσι; Από την μία είναι πολύ ελπιδοφόρο από την άλλη σίγουρα όλοι θα κολλάνε να μπουν λόγω ταμπού κτλπ.

 

 
 

Το στοματικό σεξ βοηθά τα ζευγάρια να κρατήσουν ζωντανό το πάθος στη σχέση τους. Σύμφωνα με το ιατρικό δίκτυο «NetDoctor», το στοματικό σεξ είναι ένα απλό και αποτελεσματικό μέσο για την ερωτική διέγερση τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας και βοηθά να ξεπεραστεί η δυσκολία διέγερσης ή κορύφωσης.

Οπότε ίσως τελικά και σύμφωνα με την επιστήμη που υποστηρίζει πως το στοματικό σεξ κάνει καλό στη σχέση, τότε λοιπόν το Headero ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία να βρει κανείς το άλλο του μισό, έστω και με αυτό τον τρόπο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved