Η αληθινή ζωή του Lee Jung-jae από το Squid Game δεν χρειάζεται κανένα βραβείο

Ο πρωταγωνιστής της πιο διάσημης σειράς του Netflix έχει μία πολύπλευρη ζωή.

Πως γίνεται ένας άνθρωπος να είναι και να κάνει τόσα πολλά πράγματα; Είναι αυτό άραγε καλό; Το έχουμε αναρωτηθεί στο παρελθόν αν είναι θεμιτό κάποιος να είναι πολυεργαλείο στη ζωή του, τώρα όμως ο πρωταγωνιστής της πιο διάσημης σειράς αυτή τη στιγμή, είναι άλλη μία εξαίρεση στον κανόνα που λέει: Πρέπει να ασχολείσαι μόνο με ένα πράγμα και να το κάνεις καλά.

Για αρχή ο Lee Jung-jae είχε δεσμό με την Lim Se-ryung, κόρη του μεγιστάνα της Daesang Group, πρώην γυναίκα του προέδρου της Samsung.

 

 
 

Ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός -που στο παρελθόν υπήρξε και μοντέλο- γεννήθηκε στη Σεούλ στις 15 Δεκεμβρίου 1972 και είναι απόγονος μιας πλούσιας οικογένειας γιατρών και ιδιοκτητών ζυθοποιίας. Σίγουρα είχε τα εφόδια για να πάει μπροστά κι αυτό τελικά το εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε.

Το 2008 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Dongguk University, παίρνοντας πτυχίο στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

 

 

Είναι εφευρετικός και έξυπνος, μάστορας στην ηθοποιία αλλά την ίδια στιγμή ξέρει πολύ καλά από επιχειρήσεις.

Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο του το 1993, με τη σειρά “Dinosaur Teacher” . Κατά το τέλος αυτής της δεκαετίας απείχε από την τηλεόραση επιστρέφοντας στο τέλος της επόμενης δεκαετίας, και ακριβώς το ίδιο έκανε και την τρίτη δεκαετία, επιστρέφοντας το 2019, με τη σειρά “Chief of Staff”. Την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε και στην ταινία τρόμου “Svaha: The Sixth Finger”.

 

 
 

Στην σειρά του Squid Game υποδύεται ένα τζογαδόρο που έχει μανία με τα χρήματα κι έτσι παίρνει μέρος σε αυτό το παράξενο παιχνίδι μαζί με άλλους που λατρεύουν τα χρήματα.

Η ιστορία ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Gi-hun καθώς παίρνει μέρος μαζί με άλλα άτομα σε μία σειρά παιχνιδιών, με έπαθλο ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που θα αλλάξει τη ζωή τους. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνονται πως παίζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους, αφού όσοι από αυτούς χάσουν ή αποκλειστούν, εκτελούνται.

Πολύ πριν ξεκινήσει να έχει επιτυχία με το Squid Game, στην Κορέα ήταν πολύ γνωστός από άλλες σειρές που συμμετείχε.

Ακόμη όμως δεν έχει πέσει το μαγικό τηλέφωνο από το Χόλυγουντ, όπως λέει και ο ίδιος. Συγχρόνως, μιλώντας στο περιοδικό “Variety”, παραδέχεται πως «αν ερχόταν η σωστή πρόταση, θα ήμουν ευτυχής να βρεθώ στα γυρίσματα μιας παραγωγής  στο εξωτερικό. Για την ακρίβεια, πιστεύω ότι θα ήταν αρκετά διασκεδαστικό».

 

 

Ο Lee Jung-jae έχει κάνει το μοντέλο για περιοδικά της Κορέας αλλά έχει εργαστεί και σε καφετέρια σαν σερβιτόρος. Με λίγα λόγια τα έχει κάνει όλα. Τα ταλέντα του είναι πολλά.

Επίσης είναι και επιχειρηματίας (να δούμε τι άλλο θα κάνει!). Έχει μία αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων και μία μεσιτική εταιρία. Ο άνθρωπος πραγματικά δεν προλαβαίνει. Έχει πτυχίο θεάτρου αλλά και καλών τεχνών. Δηλαδή πότε πρόλαβε να τα κάνει όλα αυτά; Άλλοι χρειάζονται δέκα ζωές να πετύχουν αυτό που ο Lee Jung-jae έχει πετύχει σε τόσο λίγο χρόνο. Σίγουρα ο άνθρωπος δεν προλαβαίνει ούτε να κοιμηθεί.

Δες εδώ στιγμές από την καριέρα του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved