Έρευνα: Οι Έλληνες απέκτησαν άλλη μία πρωτιά στον ερωτικό τομέα

Κι όμως μέσα στον ερωτικό χάρτη είμαστε πολύ ψηλά παγκοσμίως.

Το σεξ και ο έρωτας βασανίζει όλους τους λαούς του κόσμου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, από την άλλη όμως κάποιοι λαοί είναι πιο καλοί σε αυτό από άλλους.

 

 

«Πρωταθλητές» στη σεξουαλική δραστηριότητα χαρακτηρίζονται οι Έλληνες εραστές σε πρόσφατο δημοσίευμα της Sun, που παρουσιάζει έναν «παγκόσμιο ερωτικό χάρτη» με τα δυνατά σημεία κάθε εθνικότητας στο κρεβάτι και τους πιο… θερμόαιμους λαούς.

Εμείς βρισκόμαστε πολύ ψηλά στις θέσεις του ερωτικού χάρτη παγκοσμίως, κι αυτό είναι κάτι το θετικό για το λαό μας.

 

 
 

«Οι Έλληνες άνδρες βρέθηκαν πρόσφατα να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι, με ενισχυμένη απόδοση λόγω της υγιούς μεσογειακής διατροφής τους με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα», αναφέρει στην εισαγωγή του το άρθρο της η Γιασμίν Χαρίσα.

Να λοιπόν που η διατροφή και η άριστη φυσική κατάσταση των Ελλήνων εραστών έφερε αποτελέσματα.

 

 
 

Στην ενότητα του ερωτικού της αφιερώματος για την Ελλάδα, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με στοιχεία της Durex, το 87% των ενηλίκων στη χώρα μας κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, δηλ. πιο συχνά από οποιαδήποτε άλλη χώρα που συμπεριλήφθηκε στην έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών.

 

 
 

Ίσως όμως να φταίει και το μεσογειακό κλίμα, όπως επίσης και ο ήλιος.

Η εν λόγω έρευνα έβαλε στο μικροσκόπιο τις σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ανθρώπων από 26 εθνικότητες και οι Έλληνες βρέθηκαν στην κορυφή, εξηγεί η αρθρογράφος.

Δες εδώ την αναλυτική έρευνα και πως οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στο σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved