Γιατί η κοπέλα σου αρνείται συνεχώς να κάνετε σεξ;

Μερικοί λόγοι που ίσως την ξενερώνουν να πλαγιάσει μαζί σου.

Το σεξ είναι κάτι περίπλοκο και δεν είναι εύκολο να καταφέρεις να βρεις μία ισορροπία με τη σύντροφο σου. Το σεξ είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας σαν άντρες.

 

 

Βιώνετε συνεχή απόρριψη από τη σύντροφό σας και πιστεύετε πως αποτελείτε τον μοναδικό λόγο που δεν θέλει πια να συνευρίσκεστε ερωτικά; Το πρόβλημα είναι πιο σύνθετο και απαιτεί μια καταβύθιση στην ψυχολογία. Οι παρακάτω έξι λόγοι πίσω από την άρνησή της να κάνετε σεξ, δίνουν απαντήσεις.

 

 
 

Το να καταλάβεις γιατί μπορεί η σύντροφο σου να μην θέλει να κάνει σεξ δεν είναι απλό, χρειάζεται υπομονή και συνεχόμενο ψάξιμο. Σίγουρα δεν φταίτε εσείς.

Σύμφωνα με τη Δρ Laurie J Watson, πιστοποιημένη σύμβουλο γάμου, sex therapist και καθηγήτρια στη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνα, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα και η άρνηση ττης συντρόφου μπορεί να πηγάζει από προβλήματα λιγότερο ή περισσότερο προφανή.

 

 
 

Άλλη μία φορά που η χρήση του κρεβατιού περιορίστηκε στον ύπνο ή ούτε και σε αυτόν, αφού όλο το βράδυ μία σκέψη βασάνιζε το μυαλό σας: δεν με θέλει πια! Είναι όμως τόσο απλή η εξήγηση πίσω από τις όλο και πιο αραιές σεξουαλικές επαφές με τη σύντροφό σας;

Δες εδώ για να καταλάβεις κάποια πράγματα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved