Τα δύο πιο ισχυρά φυσικά αφροδισιακά μπορείς να τα βρεις παντού

Τα δύο μαγικά πράγματα που μπορείς να φας και να απογειωθείς στο κρεβάτι.

Το σεξ είναι κάτι το παράξενο και το πώς μπορούμε να το μπουστάρουμε είναι ένα θέμα που όλους μας απασχολεί κατά καιρούς. Η ζωή μας είναι γεμάτη με σύμβολα του σεξ και του ενστίκτου. Εμείς καμιά φορά όμως είμαστε πολύ κουρασμένοι για να τα δούμε ή ακόμη και να κάνουμε σεξ.

 

 

Μπορεί να τονωθεί με φυσικό τρόπο ο αισθησιασμός της ερωτικής επαφής; Η απάντηση είναι ναι και ο τρόπος είναι δυο τρόφιμα που δεν μας είναι καθόλου άγνωστα. Είναι πράγματα που μπορείς να βρεις παντού και να τα αγοράσεις.

 

 
 

Διαχρονικά τα τρόφιμα στα οποία αποδίδονται αφροδισιακές ιδιότητες συχνά επιλέγονται με βάση την αρχή της ομοιότητας, μοιάζουν δηλαδή με τα ανδρικά ή γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα ή θεωρούνται ιδιαίτερα τονωτικά και ενισχυτικά του οργανισμού, σε τέτοιο βαθμό που η δράση τους… συμπαρασύρει και την ερωτική απόδοση.

 

 
 

Πολλές φορές μάλιστα κάποια τρόφιμα και βότανα θεωρούνται κατεξοχήν γυναικεία ή ανδρικά, με την έννοια ότι ταιριάζουν περισσότερο στην ανδρική ή τη γυναικεία φύση, ιδιαίτερα για τους γνώστες της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής και τους οπαδούς των ανατολικών φιλοσοφιών.  Ποια είναι αυτά;

Δες εδώ ποια είναι:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved