«Αγόρια, καμιά φορά και εμείς δεν θέλουμε σεξ, αλλά μόνο να κοιμηθούμε»

Επομένως, μην θίγεστε αν προτιμήσουμε τον ύπνο από το σεξ.

Δε θα πω τα κλασικά περί δύσκολων καιρών και γρήγορων ρυθμών, γιατί δε θέλω σε καμία περίπτωση να γίνω βαρετή και προβλέψιμη. Θα πω όμως ότι ο μέσος 30άρης στις μέρες μας, τρέχει και δε φτάνει κυριολεκτικά. Ξυπνάς, πας στη δουλειά έχοντας φάει κίνηση ή στριμωξίδι, δουλεύεις ένα 10ωρο και γυρνάς σπίτι στο ίδιο μουντ και φυσικά με ακόμα μεγαλύτερη εξάντληση. Αυτά είπε και ο άξιος συνάδελφος Αντώνης Δημητρακάκης, σε μία προσπάθεια να εξηγήσει ότι πολλές φορές είναι πολύ κουρασμένος για να κάνει σεξ.

Οι ομοιότητες και οι διαφορές μας

Ναι, όταν δεν μπορείς και όταν το μόνο που θέλεις είναι να απλώσεις το βασανισμένο σου κορμί και να αρχίσεις τα ροχαλητά δικαιολογείσαι. Δικαιολογείσαι ακόμα και στην περίπτωση που εκείνη με την οποία μοιράζεσαι μαζί το κρεβάτι σου, είναι σε μουντ «πέτα με στα βράχια και κάνε με δικιά σου τώρα».

Από την άλλη, ελιπίζω να υπάρχει αντίστοιχη κατανοήση και όταν εμείς δεν είμαστε σε τόσο ερωτική διάθεση. Το λέω, διότι στην υπέροχη «ποντικοπαρέα» του Ratpack, ο Χρήστος Μπαρούνης ήταν πολύ αυστηρός απέναντί μας σε αυτό το θέμα.

hjdbgashdvhas

Όταν εσύ έχεις μόνο την κούραση…

...εμείς έχουμε και ένα σωρό άλλα. Η κούραση η δική μου, μόρτη (που λέει και μια ψυχή), δεν έχει να κάνει μόνο με τη δουλειά και την μετακίνηση. Έχει να κάνει και με το ότι πρέπει να φύγω σε κατάσταση πανικού από το γραφείο για να προλάβω TRX ή ό,τι άλλο κάνω από αυτά που είναι της μόδας για να είμαι ωραία και σέξι όταν... ξέρεις σε τι αναφέρομαι. Φυσικά δεν το κάνω μόνο για 'σένα, αλλά και για μένα. Διότι θέλω και έγω να είμαι και να δείχνω ωραία.

Με τούτα και με κείνα λοιπόν, η άφιξή μου στο σπίτι αναβάλλεται για τις 10 το βράδυ. Και επειδή πλέον έχω φτάσει σε μια ηλικία που το junk food αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του πάνω μου, πρέπει να κάτσω να μαγειρέψω και κάτι για την επόμενη μέρα, κάτι πιο υγιεινό -ή τέλος πάντων κάτι σπιτικό- ώστε να μην λιμοκτονήσω. Φαντάζομαι ότι μου επιτρέπεις να κάνω και ένα μπάνιο, έτσι;

Ε, μετά από όλα αυτά, να με συγχωρείς, αλλά το μόνο που θέλω είναι να λιώσω στον καναπέ.Εσύ μπορεί να έχεις όρεξη για περιπέτειες, αλλά εγώ είμαι σε φάση «Όχι τώρα». Και επειδή στο κρεβάτι δεν είναι καλό να σκέφτομαι «Άντε, έλα 10 λεπτά, ξεμπέρδευε και μετά να πάμε για ύπνο»,επίτρεψέ μου να διατηρώ το δικαίωμα της άρνησης.

Δεν μπαίνουμε το ίδιο εύκολα σε mood for love

Πώς να στο πω απλά: Εσύ θα δεις δυο θρασύτατα οπίσθια να αψηφούν την  βαρύτητα και να σε κοιτούν κατάματα, γεμάτα αυτοποπεποίθηση μέσα από ένα χαμηλοκάβαλο τζιν και κάπως θα νιώσεις και κάπως θα νιώσεις –με λίγα λόγια είσαι πιο έτοιμος από ποτέ. Εγώ πάλι θέλω μεγαλύτερη διαδικασία για να μπω στο κλίμα. Είναι και μερικές μέρες, που όσο κι αν το προσπαθείς δε θα το καταφέρεις. Και μην το παίρνεις προσωπικά. Ακόμα και ο Brad Pitt με την εμφάνιση που είχε στο Fight Club να έρθει και να μας παρακαλέσει, όχι θα του πούμε (απλώς σε εκείνη την περίπτωση θα το συζητήσουμε λίγο παραπάνω). Όχι, σεξ απόψε δεν θα παίξει.

bradddddd

Καλως ήρθατε ανασφάλειες

Με κοίταξα στον καθρέφτη το πρωί και με είδα χοντρή! Δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστώ μπροστά σου χωρίς τη φαρδιά μου φόρμα για κανένα λόγο! Τι τέλετε κύριε; ΤΙ ΤΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ; Δεν καταλαβαίνετε ότι σήμερα έχω τα ψυχολογικά μου και μέχρι να με ξαναδώ υπερκαλλόνα (το λιγότερο), δεν πρόκειται να με αγγίξεις. Μέχρι τότε μπορε το ξανασυζητάμε!

hfkhjkeh

Μάντεψε.. φταις και εσύ (όχι που δεν θα το έλεγα)

Πώς να στο πω κομψά και να μη με πάρεις με τις πέτρες; Είναι κάποια διαστήματα που η στύση σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Καταλαβαίνω ότι τραβάς κι εσύ τα ζόρια σου, αλλά μη με κατακρίνεις όταν σου λέω ότι δεν έχω όρεξη. Εντάξει θα το ομολογήσω: Υπό αυτές τις συνθήκες δεν το ευχαριστιέμαι και πολύ. Άλλωστε το σεξ δεν πάει με την ποσότητα, αλλά με την ποιότητα.

Δε θα χλευάσω κάποιο θέμα που μπορεί να έχεις, ούτε και θεωρώ ότι είναι ανίατη η περίπτωση. Απλά, όσο εσύ θα είσαι σε αυτή την κατάσταση, δέξου ότι θα κάνουμε αγκαλίτσες -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσω με αυταπάρνηση να σε θεραπεύσω.

Κράτησα το τελευταίο (και χειρότερο) για το τέλος: Έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να έχει βρει κάποιον άλλο, έτσι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved