Οι τρεις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις για να καταλάβεις αν της αρέσεις

Κι όμως χρειάζονται μόνο 3 ερωτήσεις.

Το σεξ είναι μία περίπλοκη διαδικασία άσχετα αν προέρχεται από μία ενστικτώδη βάση του ανθρώπινου ψυχισμού.

 

Αν το σκεφτείς, όλοι οι άνθρωποι είναι εντελώς διαφορετικοί στο σεξ και στο τι τους ανάβει. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι εύκολο να πάρεις χαμπάρι τι γίνεται στο κρεβάτι, μόνο αν είσαι αναλυτικός και στην ουσία ρωτάς τον άλλο ευθέως τι του αρέσει και πως κάνει το κάθε τι.

 

Για τους περισσότερους ανθρώπους, στόχος δεν είναι μόνο να κάνουν σεξ με το σύντροφό τους, αλλά και ο σύντροφός τους να το επιθυμεί εκείνη την στιγμή.

Για να το πετύχουμε αυτό, όμως, πρέπει να γνωρίζουμε τι ανάβει την ερωτική φλόγα. Για να γνωρίζουμε τι ανάβει τον καθένα πρέπει να τον ρωτάμε και να μην περιμένουμε την επιφοίτηση.

 

Έχετε σκεφτεί ότι ο/η σύντροφός σας μπορεί να απορρίπτει μια πρόταση για σεξ, όχι επειδή δεν σας επιθυμεί ερωτικά, αλλά γιατί δεν του/της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο τον προσεγγίζετε.

Εμείς βρήκαμε τις κατάλληλες ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στη σύντροφο σου αν θέλεις να μάθεις τι ακριβώς της αρέσει στο κρεβάτι. Είναι μόνο τρεις αλλά είναι αρκετές για να πάρεις χαμπάρι τι γίνεται μέσα στο μυαλό της.

Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι τρεις ερωτήσεις; Δες εδώ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved