Η Angelina Jolie παραμένει η πιο σέξι γυναίκα του Hollywood

Σήμερα έχει γενέθλια και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην της ευχηθούμε.

Σήμερα είναι η μέρα της και μαζί της, είναι η αλήθεια, γιορτάζει και ο περισσότερος ανδρικός πληθυσμός που έστω και για μία φορά, χάθηκε στα πρασινογάλανα μάτια της. Είναι μία όμορφη γυναίκα η οποία, όπως πολλές άλλες άλλωστε, έχει πολλά εσωτερικά ζητήματα. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό, ίσως ούτε και η ίδια. Είναι όμως μοναδική και στο μυαλό μας θα είναι για πάντα από τις πιο σέξι ηθοποιούς που είδαμε ποτέ στον κινηματογράφο. Σε αυτό δεν χωράνε αμφιβολίες. Η Angelina Jolie ήταν και είναι από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

Και σύντομα θα τη δούμε και ως superhero στο Eternals:

 

 

Τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με κάτι σημαντικότερο από το να βρίσκεται στα στούντιο και να γυρίζει ταινίες. Εκτός από εντυπωσιακή, είναι και εξαιρετική ηθοποιός και σίγουρα αποτελεί ένα από τα παραδείγματα της όμορφης γυναίκας που δεν έφτασε εκεί που έφτασε γιατί οι αναλογίες της είναι αυτές που πουλούσαν στο mainstream κοινό του Hollywood. Άξιζε να βρεθεί στην κορυφή και βρέθηκε. Τώρα αφιερώνει το χρόνο της σε ανθρωπιστικές δράσεις. Και μπράβο της.

 

 

Αν για κάτι φημίζεται, πέρα από τα όμορφα μάτια της και την συνολική της παρουσία, είναι πως ποτέ δεν χώρεσε σε κουτάκια. Έκανε αυτό που ήθελε να κάνει χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γράψουν τα περιοδικά και τι θα δείξουν οι τηλεοράσεις. Ήταν και παραμένει ένα ελεύθερο πνεύμα. Αν θέλει να εξαφανιστεί, δεν θα ζητήσει την άδεια κανενός. Αν θέλει να επιστρέψει και να σαρώσει βραβεία, πάλι δεν θα ζητήσει την άδεια κανενός.

 

 

Μιας και μιλήσαμε για βραβεία, αν θες να καταλάβεις καλύτερα τι εστί Angelina Jolie, τότε καλό θα ήταν να παρακολουθήσεις το Gia, το Girl, Interrupted, το A Mighty Heart, το Changeline. Η αγαπημένη μας Lara Croft κλείνει σήμερα τα 46 χρόνια ζωής και τα μάτια της παραμένουν τα πιο μυστήρια, όμορφα και υποτονικά που γνώρισε ποτέ ο κινηματογράφος.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved