Υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να μην κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού

Μία γυναίκα μας προειδοποιεί και δεν μιλάει απαραίτητα για τον κορωνοϊό.

Όχι δεν μπήκες κατά λάθος σε γυναικείο site, καλά βλέπεις. Διότι μπορεί να έχουν χυθεί τόνοι μελάνι (που λέει ο λόγος πλέον) και το θέμα «Σεξ στο πρώτο ραντεβού», να έχει υπεραναλυθεί από τις γυναίκες, αλλά φαίνεται ότι εσάς τους άντρες δεν θα σας απασχολεί και ιδιαίτερα, γιατί ποτέ δεν μπήκατε στο δίλημμα αν θα πείτε «ναι» ή «όχι». Η απάντηση είναι πάντα «ναι» και θα ήταν αστείο να υποκρινόμαστε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Το πρώτο ραντεβού είναι από μόνο του ένα θέμα ειδικής βαρύτητας και ακόμα ειδικότερης ανάλυσης. Είναι αμήχανο, δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις εκεί που πας, και κυρίως δεν ξέρεις αν ο άλλος θα σου αρέσει. Σε περίπτωση βέβαια που δεν σου αρέσει, μπαίνει απλώς στο χρονοντούλαπο των κακών ραντεβού. Αν όμως η κοπέλα που έχεις απέναντί σου, σου κάνει το κλικ (που λέει και η νεολαία), υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις;

Και δεν το λέω από την άποψη του «Τι γνώμη θα σχηματίσει για μένα», αλλά κυρίως για το μέλλον της σχέσης σας. Διότι στο πρώτο ραντεβού, υπάρχουν κάποια δεδομένα. Δεν γνωρίζεστε καλά, δεν έχετε οικειότητα και δεν έχετε ιδέα τι μπορεί να αρέσει στον άλλο. Μέσα σε όλα αυτά, προσθέτεις και την κατανάλωση αλκοόλ που πάντα συνοδεύει την περίσταση-δεν σου λέω να πέφτεις πάνω σε κόσμο αλλά τα ποτάκια σου για να λυθείς και να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση θα τα πιεις- οπότε το σκηνικό μπορεί να είναι μοιάζει ιδανικό για πρώτη γνωριμία... ΑΛΛΑ όχι για σεξ.

giphy 4

Και τι κάνεις αν το θέλει εκείνη;

Α είναι σίγουρα πολύ κολακευτικό να σου προτείνουν σεξ, ιδίως αν είσαι άντρας-ναι σίγουρα για μία γυναίκα ίσως είναι πιο εύκολο-αλλά ευχή και κατάρα σου δίνω: Μην παρασυρθείς! Σε περίπτωση που η κοπέλα σου αρέσει και θέλεις να την ξαναδείς-το έχεις δηλαδή αποφασίσει-καλό θα ήταν να αντισταθείς στην προσπάθειά της να σε ξελογιάσει, γιατί πολύ απλά, τίποτα δεν θα κυλήσει ομαλά. Το αλκοόλ ως γνωστόν είναι ανασταλτικός παράγοντας, ενώ το γεγονός ότι δεν γνωρίζεστε, μπορεί να μετατρέψει κάτι που θα ήταν καλό, σε τεράστιο ναυάγιο.

giphy 1

Και επαναλαμβάνω: Σε περίπτωση που το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το σεξ, και είναι και εκείνη στο ίδιο mood, δεν υπάρχει καν λόγος να το συζητάμε. Αν όμως έχεις βλέψεις για σχεσούλα, καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο παραπάνω. Δεν είναι κρίμα να χαραμίσεις μία καλή potential σχέση και ένα ακόμα καλύτερο potential σεξ, για μία και μόνο νύχτα; Συγκρατήσου και δε θα χάσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved