Γιατί ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος, είναι ο σημαντικότερος, της μέχρι τώρα, ζωής σου

Μη φοβηθείς να γίνεις μελό. Το απαιτούν άλλωστε οι περιστάσεις!

Οι ζωές μας δεν είναι ούτε φυσιολογικές, ούτε εύκολες. Βιώνουμε μία κατάσταση η οποία όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να υφίσταται για αρκετό καιρό ακόμα, και όλοι μας ανεξαιρέτως, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, έχουμε επηρεαστεί και επηρεαζόμαστε καθημερινά. Άνθρωποι αρρωσταίνουν, πεθαίνουν, χάνουν τις δουλειές ή τα σπίτια τους. Οικογένειες τα βγάζουν πέρα με δυσκολία ενώ οι ψυχολογικές μεταπτώσεις που βιώνουμε είναι πρωτοφανείς και αναμφισβήτητα δυσάρεστες. Μέσα σε όλα αυτά, μοναδικό μας όπλο είναι η αισιοδοξία και η ελπίδα που μας δίνει η ίδια η ζωή. Υπάρχουμε, άρα είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και να βγούμε πιο δυνατοί από όλο αυτό.

Προφανώς και ο σκοπός της στήλης αυτής δεν είναι να αναλύσει επιδημιολογικά στοιχεία, αλλά να καταπιαστεί με πιο… ανάλαφρα θέματα, με μοναδικό πάντα στόχο να σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο από τα καθημερινά σου προβλήματα. Όσο λοιπόν και αν σου έχει διαφύγει, πλησιάζει η Γιορτή των Ερωτευμένων, ναι ο γνωστός Άγιος Βαλεντίνος, ο οποίος καλώς ή κακώς, φέτος θα είναι και αυτός διαφορετικός.

Οι προηγούμενες χρονιές λοιπόν, ήταν για σένα-προφανώς αναφέρομαι στα αγόρια-ένας διαρκής αγώνας αναζήτησης του κατάλληλου δώρου ή ίσως της κατάλληλης έκπληξης ή της διοργάνωσης μίας όμορφης βραδιάς, προκειμένου, εσύ και η κοπέλα σου, να θυμάστε για πάντα. Κι όμως, πιθανότατα φέτος, που είχες ξεχάσει και την ύπαρξη της συγκεκριμένης γιορτής, να έχει μεγαλύτερη σημασία από κάθε άλλη φορά.

Ίσως να αναπολείς τις μέρες που έτρεχες να βρεις ένα όμορφο δώρο ή προβληματιζόσουν ανάμεσα στα σοκολατάκια και τα λουλούδια-πόσο δεν το εκτιμούσες τότε ε;-αλλά μάλλον τα γεγονότα της περσινής και φετινής χρονιάς, σου έκαναν άθελά τους, ένα μεγάλο δώρο. Μήπως να γιορτάσεις τον έρωτα πιο φανατικά από ποτέ;

Άσε λοιπόν τα δώρα στην άκρη και σταμάτα να αγχώνεσαι για την τέλεια βραδιά. Φέτος είναι η ευκαιρία να δείξεις την αγάπη και τον έρωτα που τρέφεις προς τη σύντροφό σου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ (δεν το λες και κακό). Μία καλή ταινία, ένα δείπνο και μία αγκαλιά στον καναπέ αρκούν για να της δείξεις πόσο τυχερός είσαι που την έχεις στη ζωή σου. Και πίστεψέ με, καμία γυναίκα δεν θα μείνει ασυγκίνητη από ειλικρινή συναισθήματα και κινήσεις όλο αγάπη.

Ας είναι λοιπόν η 14η Φεβρουαρίου, μία μέρα που θα νιώσεις ευγνώμων που έχεις μία σύντροφο που σε καταλαβαίνει και σε φροντίζει (και τούμπαλιν φυσικά). Και μη φοβηθείς να γίνεις ρομαντικός και μελό. Εξάλλου το μόνο σίγουρο είναι ότι ό, τι πείτε θα μείνει μεταξύ σας.

ΥΓ: Μην περιμένεις σέξι εσώρουχα με δαντέλα ή ζαρτιέρες. Δυστυχώς τα χρήματά της τα ξόδεψε σε πιτζάμες και παντόφλες. Από του χρόνου πάλι αυτά!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved