Οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ μετά τα 40 και αυτό είναι καλό για όλους

Πλέον και με αποδείξεις.

Σύμφωνα με τον μύθο, οι άντρες παραμένουν ανήσυχοι όσον αφορά τις σεξουαλικές τους περιπέτειες και φαντασιώσεις σε όλη τους τη ζωή. Από την εφηβεία τους μέχρι και τον θάνατό τους. Αν λάβουμε υπόψη τη ζωή του Pablo Picasso, του νούμερο ένα «γυναικά» της Τέχνης, τότε κάτι τέτοιο ισχύει. Βέβαια, δεν έχουν και δεν είχαν πολλοί τη ζωή του ζωγράφου. Τι συμβαίνει όμως με τις γυναίκες;

Μύθος ή πραγματικότητα; Τι πρέπει να ξέρεις για το σημείο G

Όπως μεταφέρει το CNN, παρά τα όσα ακούμε κατά καιρούς, η όρεξη για σεξ από τις γυναίκες δεν μειώνεται όσο ωριμάζουν ηλικιακά. Μετά από ανάλυση δεδομένων 3.200 γυναικών για περισσότερα από 15 έτη, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως και οι γυναίκες έχουν ως μία από τις βασικές τους προτεραιότητες το σεξ ακόμα και όταν φτάνουν στη μέση ηλικία.

 

«Η έρευνα έδειξε πως ένας μεγάλος αριθμός γυναικών εξακολουθεί να εκτιμά το σεξ όταν μεγαλώνει και αυτό δεν είναι ασυνήθιστο» σημείωσε η Dr. Holly Thomas. «Περίπου το 1/4 των γυναικών θεωρούν το σεξ σημαντικό, ανεξαρτήτως ηλικίας». Αυτά τα αποτελέσματα βάζουν ένα οριστικό τέλος σε όσα πιστεύαμε ή ήθελε να πιστέψουμε κάθε συντηρητική κοινωνία. Και αυτό είναι καλό. Για όλους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved